Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső
Oszt ennyi,kifúrod,vagy ,ha nem elbaszod,vagy stb stb.
Szip ló esstét Mindenkinek!
ha letörööd egyértelműen hiágyozni fog,próbáld 6 lapfejű kulccsal,üssed aztán vagy kijön vagy beletöröd
má megint kezdem elveszíteni a drótóot
Majd akkor szagold az enyémet
Irjá neki levelet ,azt dugd be a csőbe
wd40-el kell alaposan beáztatni
Én is jobban aggódok a motoromért, mint magamért. Ez teljesen normális.

(a nők már csak ilyenek)
oládé...megcsalsz minket?
áááá, csak térdig lóg a nyelvem voltam ilyen teremkerékpáros valamin. nem is volt rossz, csak most kissé furcsa a mozgásom holnapra nem fogom érezni a lábamat, az tuti
és ne szóóójjáááá be valamit, mert ma úccse reagálok
na akkor csinálok egy kis reklámot:az olajat a Motrradnál vettem a Nagykörösi úton kispesten
hali
lenne egy kérdésem: a láncfeszítő csavart nem tudom kihajtani de befelé se akar tekeregni, van valamilyen szer vagy eljárás amivel mozdulásra tudnám bírni? mi van ha letöröm,
Nem is vele? Ezek a nők
Holnap kiderül, hogy jó-e, vagy rossz-e vagy disszidált vele a Gábor-e.
Ha már ott jár, gyertyahézagot is állíthat, és igazán átsurranhatna a karbiba kipucolni a fúvókákat. Ez nem nagy kérés
Bálint
holnap Sóskútra hogy találok ki a versenyre
Szevasz! Megvót a tömítés?
Csááááááááááááá
mi a helyzet a motoroddal
passz, lehet hogy tényleg kifogtál egy kicserélt belsejű olajos flakont, sok geciség van manapság,,,,,

elvileg 1:20- al bele kell fulladjon az olajba,
Szewa! Biztos bennem van a hiba? Szinte egy komplett önéletrajzot küldtem neked ,elnem hiszem nem látszbent semmit! A mail cím mellett is kiírja a teljes nevem! Valami gebasz van nálad!
Ott meg olajjá változik azt keni a mindent és még hónol is
Sziiiiijjjaaaaa....
meg is döglenék ha lakótelepen kéne laknom.
Az hol van? Hogy jutok el oda? Mikor indul busz? Vihetek szendvicset akkor is, ha nem jut ülőhely?