Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor egymást fogjuk fotózni
húúúúú minnyá holnap van
Megvan még!
Hívlak majd.
Majd lefotózom ahogy fotózol!
kepeket emberek
Hát könnyen karcos lesz. Inkább egy kis ecsetet hozz, hogy le tud sepregetni a port.
Vagy majd megkérsz valakit, hogy fújja le!
..... 477, ha még megvan a számom, akkor csörgess meg, ha kiértél akkor valószinűbb, hogy megtaláljuk egymást

Rendben. Akkor majd nagyon nézlek.
a kijelzőre hátulra nőből vagyok, összekarcolom három másodperc alatt
igyekszem szombaton délelőtt kiérni, hogy tudjuk beszélni és ne kelljen csütörtökig várni
Ezer éve. Hát megy az idő rendesen.
Sóskúton sajnos csak délelőttre tudok menni. Délután meg végre találkozom Andika-Zsoltikával.
Viszont a ring az egésznapos nekem.
Már most nyáron lesz 2 éve, hogy nem támadok utcai motorral. Viszont krosszolni jóval nehezebb tudomány!
Na majd élőben is beszélünk.
Fólia az hova?
na igen az esküvődhöz se gratuláltam még
szerintem Sóskútra kimegyek, kíváncsi vagyok, mit porolnak össze (addig veszek rá szűrőt, meg fóliát, hogy ne karcoljam tönkre.
csütörtökön meg valszeg irány a Ring. Briannek úgyis megígértem, hogy találkozunk végre csak legyen jó idő, mert motorral szeretnék menni
látom, te is átültél egy narancssárgára
Borso: Sóskúton kint leszel a csoda Nikonnal?
Meg jövő héten csütörtökön lesz ring és megyünk egy páran fotózni.
Balusk8, MotoGP46, Jómagam
Ha van kedved. Úgy is rég láttalak.
Bácsikán nevettem , de egyiktől már kaptam pár kört, most a másiktól is szeretnék végre. Már elöző héten elkezdődött a crossos pályafutásom. Remélem bácsika meggyógyul hamar , eddig csak Kemétől tudok tanácsokat venni, de még ő is sokkal jobb nálam. Taksonyon vettem észre, hogy sokat fejlődött. Na megyek haza.
majd akkor nevess ilyen nagyot, ha egy kör alatt kettőt kapsz valamelyiktől
Húú most néztem a monori képeket, de amikor megláttam ezt felsirtam órán, itt néznek, hogy mi van velem
köszi, jól indult a napom , ha akarnék sem tudnék igy nézni
nem birom abbahagyni, sirok a röhögéstől
hu az jo nagyon varom a fotokat kornelhuber@vipmail.hu cimre is dobhatnal jo lesz nezzem oldalatokat so kamatort tamogatok az jo dolog tisztelet erte
Még egy kérdés? A SEX VAJON MÍÍÍÍÍ?
Akkor ezt benéztem Nem éppen Monster energy
Ha jól tudom Kornél is ott lesz, meg biztos sok versenyző is indul. Legalábbis a tavalyi versenyen a rossz idő ellenére is rengetegen voltak. Lesz látnivaló az biztos. Csak legyen jó idő
de az itteni autok szepek ime
Hej,bácsika!Ird má ide ki a vezeték neved,mert mail nem jött sehova. Nemtom micsinász te Minden megvan,csak latra van irva mindenhova
de jo fotok koszi !az nem sor energia ital en nem iszok alkoholt! mar varom vidi is coo
Fotó hétfőn lesz csak a verseny után, meg kamerázni is szeretnék.
Szóval ez elég gusztustalan egy hely.
A bögréd , illik a sörhöz
szio hogy vagy/foto az jo hol van?finni mi es ott vagjak le a marhat is bogremet latad?
Helloo motormechanikus..
Nincs véletlen alternatíva egy JÓ rometblokkra? Gyerekmotorba kéne... Kössz...
Sziasztok
Vasárnap valaki megy Paksra?
Kornél ígérem csinálok pár felvételt a versenyről. Az a hentesüzlet, amiről beraktál egy képet, az komoly
drz 450 akkor letezne?hmmm mikor lesz meg vasarolhato?
oo ha jol tudom 21ken soskuton endurocross 22 faisstnak a versenye