Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zéger...
csá,kicsit homályos a kép!mi az?lengővilla?
csak nem leesett az első fogaskeretet tartó zéget és ahogy lejött az első fogaskerék az beszorult a váz és a lengővilla közé és kitört belőle egy darabot... na eltaláltam?
miért,színről szagról megmondod hogy jó-e az olaj?
Szevasztok. Kész a lengővillám. Pár apró köszörülés kell még rajta. Majd holnap megcsinálom.
én a HGS-em egész egyszerűen belocsoltam tiszta benzinnel és felgyújtottam a sunyiba, majd negyedBAR-on levegőt fújtam hozzá...
olyan hangja volt, mint egy felszálló Jak-38 Forger-nek, de kiégett...
...aztán még ezt HÁROMSZOR

Hallgassatok zenét, művelődjetek (a hangot érdemes levenni):
http://www.youtube.com/watch?v...
veri vagy nem veri , ez itt a nagy kérdés ittent
Nincs annyi pízed amennyié ránéznének
én a dt-jét úgy takarítottam ki, hogy egyszerűen raktam egy őzike-örsös tábortüzet, és amikor már volt elég parázs beletettem a rezót. Utána még kell rakni egy ideig, és amikorra megsül a szalonna, kiég a rezó is :-)
Nem vót nevetséges,vágtam keresztbe,majd hosszába,szar pro-cirkuláció,köcsög repedős anyag
Előre is köszi,ha gabinál leszel szólj neki szóljon rám,azt akkor megmondom mi legyen.Mégegyszer kösz
Ühüm...megpróbálom elképzelni....öööö...NEM MEGY.
Én régi csövem se égett ki,szétkellett vágni,kiflexelni ganajt belűle
Ez nem "merés" kérdése. Egyszerűen megbízható vagyok, oszt ennyi.
Túl van tárgyalva.
Nem meri meccsiálni Me
bevizsgáltatni gondoltam.
Ha nemtudnék menni vasárnap,akkor szólok Gabinak,hogy a VB-s telókat adja oda neked,te meg elviszed nyálegyházára vagy bárhova,csak sanya kezébe!Íleteddel felelsz érte!Ha bevállalod
Én ugyan be nem rakom azt semmibe...az udvarra se hozd be. Ráduszítom Macit, és agyonjátssza a gatyád.
na én is erre gondoltam,fasz voltam,az elsőt vettem le a polcról
most jut eszembe,van 0,5 liter bekevert benyám ebből a kannából.hol lehetne megnézetni hogy frankó-e?
aha, majd kapok 2db seprű nyelet mi, az kenitek 1másra
Olyat igen,hogy itt-ott kilopják,azt mást tesznek bele,fóliát simán leszedik
Te, hallod érdekes ez a dzsuva, ami a rezódban van, meg amit a powerről letakarítottam...Nem gyullad meg. Perzselővel hevítve sem.
Kérdezem én, milyen keverékolaj az, ami nem ég?