Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,nekem mondtad de te neked már mondtam hogy megállt
Éppeg hallottam...M3-on fogták meg a Jancsit 2.szor is
Mondtam mán vágd hozzám Vagy nem neked mondtam?
hallott már valaki olyat hogy olajat hamisítanak?
Elvileg holnap kiderül, hogy jó-e a motorom, amint tudok valamit, rohanok Jákóra elhozni, onnantól én olyan boldog leszek, hogy bárkinek bármit bárhova....

Miről lenne szó?
hali kezd megoldodni a nemfüstölő cr probléma:megint beállt a dugó
Jól mondtam én,úgycsiájjad jó legyen
Hónap megtudom megyek-e,ha nem Keme elviheti,szólok akkor Gabinak adja oda nekije,ha megteszi,hogy elviszi neked,nyálra,de ha lenyújja,leölöm
Májsztró, vissza kelletett varrni a belemet elhagytam a nyagy loholásba, és rájöttem lassan mész tovább élsz, mondjuk ez szombaton is látszott
vasnap nyál1haza, hozod a seprűnyeleket oda-buda?
Fürge ujjakat
Don is ittenvan-e .Pihi nap van?Jó is az
Jó a fórum ,mert csak ujjakat kíván
Nemcsinátam,még vázon van.Gabihoz se volt időm elmenni. Sok ba-g- ó-t megfogtak ajajjjaj
Neked meg hogy van akkor szabad kezed, amivel írsz
itt a pina hámpereg
Szintén...

Mi újság, hogy halad a nyócadliteres kisördög?
Kájberbíbek

To the Hip to the Hop we don't stop
Das EFX with the real hiphop...

Miwan ámberek....
hova lépsz el ?

felénk lépsz vasárnap vagy csak most a ....-ba ?
Ya, mert valami magnézium ötvözet? Ezért jó a pályamotorozás, én heggesztett blokkos zxr-el versenyeztem..
Ellépek.. Énis gyerekkorom óta töröm, már nincs is egy ép agysejtem.. Rosszul törtem...
hát drámát azt nem de szólj ha tudok szívesen segítek
sóskút még képlékeny mert ez a szar házügyintézés mindíg elkúrja a napomat....ha nem is az egészet de háromfelé elvágja az biztos

vasárnap viszont kéne menni motorozni ...szerintem ha nem esik az eső akkor megyünk ...ha gondolod idecsapódhatsz.....hát a terp az olyan amilyen de van alternatíva a szar szakaszokra mindíg ...de nem vészes szerintem simán bírod ....a blokkot hegeszteni ez csak vicc volt...nem bírod
Nagy drámát necsin. belőle, 1 komámnak kell, netpiac tele van, csak gondoltam hamár kontaktálunk, megkérdezem.. Világos, 0-km-es nem lesz, csak ne kelljen felújítással kezdeni, ismered a szitut.. Szal motorozás jöhet.. Csak ne olyan enduros terep legyen, amiután blokkot kell heggeszteni.. Sóskútra mész?
ja és motorozáson töröm a fejem..gyerekkorom óta