Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én má a vázat heggejtgetem,vót rajta pár repi,csak ez a geci gyári festék,még égetve se nagyon akar legyünni.Cuccok még nem gyüttek,igy meg leskelődve, minden szart észreveszek Restaurálás mán ez Jaj,de kár vót belekezdeni Inkább alunnák Menek buziskonni
Iszonyat faja kölök, én is ilyet fogok csinálni.
Most beszéltünk telefonon a Mesterrel, volt egy sejtésem, mi lehet a baj, csak nem akartam senki szájába adni. De kb. ugyanazt mondta egy próbaút után, amire gyanakodtam. Jó kezekben van a vas. Remélem hamar meggyógyul, mert jelen pillanatban egy CR80-assal is le tudnám nyomni a saját köridőmet (kör-korszakomat) vele.
Kemíny a banda,mi?Van utánpótlás Majd csak jó lesz a gíp,azé ma ránézek
Valaki nem tud valami info-t a szombati Sóskúti versennyel kapcsolatban ? Főleg arra lennék kíváncsi, hogy mikor kezdődik.
ungarische Betyár
még lehet, h hozzád is beviszem a Tehenet aaaaaannyira csudaszép, hogy mindenkinek megmutatom ha akarja, ha nem
húúúúúúúú én ma nagyon kemény leszek, nem fog érdekelni semmi se
bár a keresztbe száguldó villamos elég rémisztő látvány

ne engedjetek motor közelébe, elment a maradék józan eszem is
"Szláv", latin eredetű, "slavius", azaz szolganép.

Éljenek a magyar betyárok!
Kinek melyik.. Van haverom, aki ilyenkor még stabilan alszik rendszeresen... De valóban szar ez a szláv...
Bon dzsorno...
Borsónak pedig széltelen napot a motorozáshoz..
Négykerekű MOPED?

(Moped: MOtoros-PEDálos segédmotoros kerékpár)
hallo hogy vagytok
Rendszámot kapnak a quadok: http://href.hu/x/8hnw
Megmondtam a kissrácnak, hogy ő felmászhat rá, meg tornászhat rajta, de mást ne engedjen a közelébe.

(12 éves, de nem kérnék tőle egy pofont, ha nem muszáj )
Mondjad,me menek
Fejönnél MSN-re az ülésen csúszkálás helyett?
Szeva,na,mehetek fűrészelni a motridat?
Dobroje útram... (gyeny? Ilyenkor? )
Oké csak vigyázz,me fékezésnél,előre csúszok
viszlek egy kört, ha nem vagy félős
Hurrááááááá Felülhetünk mögéd?
kéééész van a motorom
levizsgázott, úgyhogy fusson, ki merre lát, mert ma használni is fogom
Adja meg a jó isten
Dzsin dobrí, ez lengyelül.. Hogy milyen betű lehet az első?! Manus tegnap a saját telodról hívtál?
szevasz
Dobríj Gyeny