Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémre a KÖR alakú Tanaka Kobudo-t géppel el se vállalták, mert hogy nem lehet olyan szépen és gyorsan forgatni az egész ghít a gép alatt, ahogy kell. Sosem lesz kör alakú a varrat, csak kézzel.
Mind1, csak kiváncsi voltam, mert nagymutter felvarrta, de letépték rólam gyorsan, és lent mondta vki, hogy géppel neki tök faszán felrakták. Én is próbáltam egyszer, de kézzel lehetetlen. Az meg nembaj, ha nem lesz szép. Na majd kitalaláljuk. Hétvégén porolunk valahol?
syia hello mondenkinek hogy vagytok?no sikerult felrakni fotokat mi is a link?
Szerintem megoldható az is, de azt kézzel szokták csinálni, gyilkolja az ujjakat
Géppel sose lesz szép.
Még nem volt sose semmi baja. A lábán hoztam haza Dabasra Egerbaktáról, a Mátrán keresztül.

(aznap, mikor megdőlt az évtized viharrekordja, Győrben az M7-es felüljárójáról lefújt a szél egy kamiont, Pesten eltűnt a fél Népstadion teteje stb... )

...amúgy mennyiért keresel? Megkérdezzem párom, hogy eladná-e? Nem nagyon használja.
Judoruhát viszi az a varrógép? Mert van mindenféle felvarnivaló budaörs meg hun matrica, kell a fenének, csak minnyá ob, aztán lesz kapsz ha nem lesz rajta .
Itt Érden épp esik a HÓÓÓÓ De jóóóóóóó lehet szánkózni hétvégén
Kösz, szerintem ennyi pont elég. Körbenézek, hátha találok valami egybelévőt :-) Gondolom, mivel eléggé egybevan, nem igazán volt még hibája.
Használd a Prt sc (print screen) és a Paint adta lehetőségeket ördögi terved megvalósításához...
asszem van a fejéről egy kép a szombatiak között
ért valaki itt a képszerkesztéshez
Hello Pupákok
aaaaaannyira szép idő van odakint még a végén igaz lesz, hogy Sanya zsákban hozza a meleget
NS1-ese van, teljesen gyári, 50-es. Annyi, hogy van rajta egy komplett Kameleon duplarezós és dobos tuningkipuff-rendszer, de nincs hozzáhangolva. A fogyasztása olyan 2,5-3 liter per száz, a végsebessége alattam (86kg) pont 86 km/h.
Ez 1997-es, de kallódott eddig mindenfele, a blokkja teljesen érintetlen, úgyhogy gányolásmentes, rosszat nem tudok mondani róla. A fékek bitang jók, az egész motor olyan kis viccesen komoly, mindenki 125-ösnek nézi, és ÓÓÓÓRIÁSI ötlet a tank helyén a tároló, simán elnyel egy állvédős sisakot is.
Mire vagy kíváncsi?
A mellékelt ábrán még szép tiszta volt...
látom a kis sámlit mindehova magaddal viszed
Háj lusta népség!
Keme! Láttam, hogy a csajodnak NF-je van. Milyen a gép? Az én csajom is rágja a fülem peremét, hogy vegyek neki is valami pöfögő drótszamarat.
Piros TM-ed minnyá mellesem Hátha rúgmá égig
Nem snassz, de nem is zavarja a varrásban
Jadon ügyes,nálunk is van varrógép,csak mi nem ismerjük az új technikát,de a lényeg,hogy van
Jó, majd megbeszéljük!

(Dugni má snassz? )
Tudja a tököm,ma felhúzzuk a fíktárcsákat,várom cumóim, fele má megjött,összedobni má nem tart semeddig.
Nem profil. Unaloműző. Nagyon ügyes a csajom, ruhákat is átalakít, ha kihíztátok, vagy elfeslett.

Nekem a krosszkesztyűm ment szét (nem vágtam rendesen a körmöm), ki akartam dobni, erre úgy megvarrta, hogy nem találom rajta, hogy melyik ujja volt kiszakadva. Már újat akartam venni...erre a jótündér megcsinálta. Csokiért
Hiába utálod és most nem tudlak megfogni semmivel....akkor mikor lesz készen?
Rábasztá,mert égetve van,nem szárad