Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia BEB!

Kellene 1-2 ár...segítessz MSn-en?
Sziasztok!
Látom mindenkinek jól telt a hétvége.
A monori versenyt sajnos kihagytam, rettenetesen bánom, de muszáj volt dolgoznom.
Borsó látom kint voltál és ismét rengeteg fotót készítettél, és már fel is raktad őket. Átnézem, mert senki nem tudta fényképezni a srácokat.
Sanya megvártad a díjkiosztó végét? Nem tudta megmondani a Zoli milyen helyezést értél el. Szeretnék majd pár dolgot kérdezni tőled, ha nem baj.
Hol lehet kapni utángyártottakat?auner?
Bizony jó lenne.Én mentem szombaton egy jó nagy karikát a környéken fasza volt.
Persze,hogy nincs.
Pedig nem lenne rossz. Itt egy kicsit jobban magára van utalva az ember.Bowdenfelújító készletből csináltam már én is(Louis-os) de ide kettő kéne,meg nem olyan nagyon jó az.Átmeneti megoldásnak esetleg.
A venhill az mennyivel olcsóbb,mint a gyári?
kéne motorozni
na reggelt .......

ezekkel nekem semmilyen tapasztalatom nincs...de bizonyára meg tudják csinálni a bowdent....de nincs referenciájuk felém....

amúgy én az egyszerűbb bowdeneket megcsinálom magamnak amihez van alapanyagom.....a legszarabb a fonott sodrott vékony gázbowden csinálása pótlása....

de manapság a legtöbb amit cserélek gyári vagy jóminőségű utángyártott......venhill stb.....
ha lehet nem baszakodok velük......
Ha tudnám, átdobtam volna, ezért írtam, ha arrajárok esetleg,
megtudom,.. Ennyire nincs ilyen nálatok a környéken? Nem savazás, de megkaptam már 1-2-szer, mit gondolok én, mennyire nincs munka keletmagyarországon.. Ezis egy..

és ezeknek megvan a tel.száma neked? Egyúttal felhívnám ezeket is.
Na erről fogalmam sincs, a '92-t azért írtam, mert akkor volt aktív a motorszervízünk, azóta hébe-hóba csináltattam, de a Bp.XIII.ker. Alig u. nagymúltú csal.vállalkozás, apáról fiúra, van a Váci úton is, Obi udvar asszem, az nem a legolcsóbb, viszont elvben jóminőség.. Motorszerelő haver dolgoztat ott, és elégedett.. És ha Ő az, akkor jónak kell lennie. Elég válogatós..
Anyukámnak tegnap sikerült, tele volt vele a leves!
Köszi szépen!Postacím nem gond,mert a webcím él,és ott fent van minden elérhetőség.
És szerinted mennyi lehet a szett náluk úgy nagyságrendileg tehát a 2 bowden?
Hi!
Teljességgel megbízható az utángyártott, a gyári után elkészítik, mégha a belseje hiányzik is, a motor típusa után. '92 környékén már megbízhatóan dolgoztak, azóta pedig gondolom,
fejlődtek.. Postai címet viszont sajnos én nem tudok adni, elvégre én nem a zozee vagyok.. De ha arra gördülök, és még aktuális lesz, akkor feldobom a címet...
Sziasztok,jó reggelt.
Lenne egy kérdésem, főleg zoozee Úrhoz, vagyis azt hiszem Te tettél be régebben egy bowdenjavítóról hirdetés-fotót.
Kiszálasodott a gázbowdenem, és már elég szar. Halogattam a dolgot,mert már a motor vásárlása óta tudom,hogy ki kellene cserélni,de nincs jó tapasztalatom a tákolt bowdenekkel.A gyári pedig elég horror(12E a szett azt hiszem).
Namármost ezzel van értelme foglalkozni?Jól bírja?Hogy történik a méretek levétele,ha messze lakok és nincs lehetőségem elutazni belátható időn belül?
Előre is köszi!
Az lényeges.. Mmint, hogy nem sérültek, és hogy "borzalmasban" utaztak.. Csak az én ismeretségi körömben előfordult, menőkkel is EB-n, hogy mindkét bokája eltört 1 hasonló érkezéskor.. Bár a srác vega volt, talán ezis belejátszott.. Merthát a husi az kell sztem az ilyen sportokhoz, ahol kell a kraft..
jo morgent,
én senkit nem láttam esni azok közül, akiket ott fotóztam
pedig borzalmas tempóban közlekedtek
Jóreggeli kv-t mindenkinek.. Klasszak a képek, legalább énis láttam v.mit monorból.. Aza redbullsapkás zsivány lehet a csapatfőnök?!... Azaz 52-es rajtszámú srác talpon maradt, mert nagyon durván érkezett meg...
Kájberbíbek
Mindenkinek jó reggelt
vigyetek fotózni, akkor mindenkinek ( ) jó lesz
szeretük Borsi köszike.............de hogy lehetne téged megfőzni
csak ki ne lötyköld menet közben
neked is mondom, a képek szépen mennek fel ide:
http://kep.tar.hu/endurocross0...
Pofám lapos ....Puttáná
oládé .....eladadt a teleport, és a csúzlin is elszakadt a gumi ....de most szerkesztek egy kőhajítót, már csak percek kérdése és jön a KV

vagy motorral szállítom
Ne genyózzál mert Lánczra verlek....és a fejedet is megfájdítom
és az enyém hiába állok kint egy fél órája, hogy végre csúzlizd
mi a helyzet Csipkerózsika?