Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint a kaja!
Kicsit valóban szégyellem is magam, de csak azért, mert vetítgettelek, hogy mennyi máglyarakást fogok enni.. Legközelebb?!.. Mmint amikor jövök..
Kájberbíbek
itten vagyok csak kajáltam
nem is tudtam hogy olyan sokan woodoznak na ja,de azé itten nem woodozok hát igen..sajnálhatod... és szégylellheted is magad teeeeeeee
Solidcaterpillar el is tünt!
Önnek is...
Jó estét
mint a villám, úgy reagálsz.. Honnan, honnan, melyik érett, belevaló, vagány Nő nem csinálja, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné?! Mi férfiak védtelen áldozatok vagyunk az ilyen amazonok mellett, nem? De!...
Sajnálom nagyon, hogy nem értem le...
honnan tudod hogy woodozni szoktam
Tuti mert nem mentem monorra, Solid megwuduzta a fórumhozzáférésemet, és nem tudok frissíteni, mert délután óta nem látok mozgást...
jahh köszi már látom hogy vannak ennél joval ujjabb örűltségek is,
akkor ne hagyd ki a nitro circus 5 és 6-ot sem

ez utóbbiakat már thrillbillies 1-2ként is nevezik.
torrent oldalakon (mininova.org) megtalálod eredetiben.
most pont a legujjabb alkotását nézem a jutyubon, ez a cime,:
Travis Pastrana Nitro Circus 4 Lock N Load

egész sorozatban fenn van az egész, totálisan rohadt jo,
A beach gatyában repülőből kiugró sztorit biztos láttátok... Na aza kész...
Tuti elgurult a gyógyszere
Vagy nem tud adrenalin nélkül létezni
mennyire gyagya ez a srác,, pastrana ujj hobbija, :)
Hy Latra kellene a vezeték és keresztneved! Mivel azt nem adtad meg,nem tok postázni!
Yóyó, hogy kemény leszel, de tartózkodj a fekvőtámaszos stílus innenső felén.. Aza legjobb motoros, aki másnap is motorozik.. Mmint mindenféle gipsztartozéknélkül értendő..
Szted mért tartok itt, a sehol?! Mátrixba kerültem, pontosan nem tom melyik századból.. Ahol még jegyezték a jellemet, meg a tartást.. Úgyhogy nyugodtan bemutathatod, házinyúlra nem lövünk.. Ezis egy régi vadászmondás... A végét szándékosan hagytam le, mert nem jáccik...
Akkor nem mutatom be a feleségem, mert még te is ugyanúgy beleszeretsz

Jaj...bár...Monoron ott volt...

Bazz kísértetiesen egyrugórajár az agyad az enyémmel, pedig nem is 70-es évjárat vagy... Ugyúgy, a magyar betyárok...
ÁÁÁ akkor végre letámasztod az öreg skodádat
Hova teszed a Fotóapparátod ezután? Úgy jártál mint én! Hátitatyóba vam minden ellátmány