Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyjából
Márta Feri?
persze.780.egy versenyző sráctól vettem.tizen valahány évig 2t vel ment.megvette 450est és nem tetszett neki.nem sokat ment vele és visszaült yz250 2t.yamaha fehérnél vezetett szervizelés.stb.
egyszer motorztam vele eddig,de nagyon tetszik
Ha lehet ilyet kérdezni
Gratulálok! szép darab [mi pénz volt
Kész a szigetelés
sziasztok.kihagyhatatlan volt.számlával pairjaival 1tulajtól.teljes felújitószetttel.tartalék idommal.olajszűrőkel,meg még sokmindennel.és fele annyiért mint amennyit motorra tettem félre.
Na mi van pacekok ?Keme ilyen komolyan megfenyegetett mindenkit? Ma künn voltam a taksonyi pályán ,mentem pár kört és visza felé párat /tehát mem is mentem /mivel üres volt a placc,kicsit visza vetett a megfázás,erönlétileg 0-ra értékelném magam,ráadásul ez a magasitott kormány is mondhatni pocsék.
Karcsi mit csinálsz szerdán?Meg kéne támadni nyaregyházát
pókHÁLLÓ
Szia

Ha esetleg érdekel:

Mitas C16 120/90 – 19Ajánlott mindenkinek, aki nem szeret sűrűn abroncsot cserélni, és szereti érezni, amikor igazán jól tapad a motor hátulja. Ára: 11300 ft.

Akkor keress meg!

06 20 521 84 99
Bocsesz sikerült!
Nem tudod véletlenül, hogy kell lekicsinyiteni egy képet a legegyszerübb modon ,hogy ide fel lehessen rakni?
Itt a régi ,de újra ragasztott verseny designem
csúúúúnyán ki fogsz kapni rossz fiúúúúúúúúúúúúúú
Napot mindenkinek!Alig utca megszünt már vagy 5 éve,viszont a Váci tutti lehet hogy meg is várhatod de másnapra kész ,én is csináltattam ott bovdent .
Háccc HELLA, boszorkány
Ma este későn leszek, megyek j-ÁSZ-jacko-hal-ma fele...
Addig is leköteleznétek ha nem sokat írnátok, mert kötelező visszaolvasnom, és ha túl sok, akkor nehezen állok kötélnek, hogy eleget tegyek ennek a kötelességnek.
Helo
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy ki mennyiért tud Mitas c18 as hátsogumit
19*90/100

Köszi!
igen
hali,

ki is írtam magam....megtámadott vmi kór...mos titthon rohadok.

"szép" a villa....lánccserénél ránézek én is, de ennyi idő alatt nemhiszem hogy kikopott volna a vezető.
Nagyon köszönöm, hogy egyáltalán foglalkozol vele
Erre a tárhelyre fogod felrakni a többit is?
Egyre jobban hanyagolsz minket Orsi. Kénytelen leszek venni egy enduro gépet.
nagyon szívesen
szerintem van még róla több is, csak éppen valamiért megint nem mennek fel a képek és most nincs időm játszani vele. délután megbütykölöm és megnézheted őket.
ezek még csak az edzés képei ... a két verseny (3 futam) még sehol
Köszi Borsó
Persze segítek, pár perc és fent vagyok.