Szia!
tegnap este írtak mailt, hogy még legyek egy kis türelemmel, mert bütykölik a szervert vagy mit. DE legalább válaszoltak
remélem hamarosan összerakják
Jólvan, akkor csak rá kell ülni, én meg rákötözöm bácsikát, oszt rajta kell maradni . Amúgy tök jó lett igy az új futóművel, meg a kihorpasztott rezóval. Nem vagyok gyenge, meg ijedős, de nekem sok volt a moci, hiába 125 . Lehet szar a testtartás, majd vkitől megkérdem, hogy is kéne szakszerűen pucsitani azon a szamáron.
Na majd akkor leteszteli bácsika oszt lesz kapsz! Jó lenne már gyógyulni, küldök magának motorex olajat, azt kell inni reggel este 1 teáskanállal, ha már úgyis mind1 , de most, hogy leirtam nem biztos, hogy jól emlékszem a receptre
Sziasztok!
Igazából nemtudtam hogy hova írjak, de ti hátha tudtok segíteni. Lenne néhány kérdésem az üzemórás motorokkal kapcsolatban. Egy ilyen motornak miben másabb a fenntarthatósága? Sokkal költségesebb mint egy sima gép? Nekem igazából mindennapos használatra kellene egy gép. (XR 650) Mennyiben másabbak ezek a motorok? Lehet hogy elég amatőrnek gondoltok de ezekre már régóta kíváncsi vagyok.
Azt akarta először, hogy ne menjek vele, mert az első körben elköpte valahova a biztositószemet a lánczról :D, akkor nagyon ideges lettem, próbált segiteni mindenki, de végül jöttek endurósok és tőlük vettem szemet 3 papirért...Aztán Takonyban jól bejárattam tiltáson, nincs semmi baja most már, csak csúnya a hangja. És Keme szerint iszonyat gyenge, szóval aki 125tel szokott menni kérem cáfolja meg . Bácsika meggyógyult már?
a 66.37 est ha nincs kisebb ......mert ha már az átlagod 66.378 mm(már ez kisebb mint a 66.38 as dugó) akkor az azt jelenti van ettől még kisebb átmérőd is még a hengerben...
szóval akkor nagyobb ne legyen a dugód mint a hengered mert hidegen se dugod bele dugódat
tegnap este írtak mailt, hogy még legyek egy kis türelemmel, mert bütykölik a szervert vagy mit. DE legalább válaszoltak
remélem hamarosan összerakják
bakki, így elaludni vissza is fekszem, szép álmokat
igazán megtanítaná engem...
nem tud tisztulni
Igazából nemtudtam hogy hova írjak, de ti hátha tudtok segíteni. Lenne néhány kérdésem az üzemórás motorokkal kapcsolatban. Egy ilyen motornak miben másabb a fenntarthatósága? Sokkal költségesebb mint egy sima gép? Nekem igazából mindennapos használatra kellene egy gép. (XR 650) Mennyiben másabbak ezek a motorok? Lehet hogy elég amatőrnek gondoltok de ezekre már régóta kíváncsi vagyok.
szóval akkor nagyobb ne legyen a dugód mint a hengered mert hidegen se dugod bele dugódat