Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajj szóval,milyen öregek..
Pozsonyi Zoli meg az öccse,Imi
Ismerős a név?
örexel Fecó
Hmmm ezek a fránya crossmotorok milyen hangosak.....az előbb kimentem mer már nem birtam ki pöff pöff és muszály volt egy kövéret odahúznom valahogy beleállt a csuklómba a görcs és láss csodát anyám már fut ki hogy normális az ilyen ? őszintén megmondom, hogy nem vagyok az
Jaaaaaaaj, elnézést, a mákosgubával már össze is vegyítettem..
Aza másik ultra kedvenc holtversenyben... Szal jólesz aza máglyarakás is jobb híján...
KIRÁLYOK Szegény motor
Nembíííííííííííírok,nemhííízok,csak a pofám bővül mint a hörcsögnek,mííííííííííg bele nem lép valaki
mi 10 másodperc alatt tettük be a 100kilós motort a buszba...akkó mi jók vagyunk?
csók....igen, én már olyan jelentéktelen vagyok, hogy a fotocella sem nyílik ki előttem
Birkózás vót,tartott vagy 10 percig a 24 zsák.Levegő elfogyott Gyengülök
eee, most veszlek észre... csókolom
de az autó is meggebedett,mer alig bírta hazahozni,megette 2 utca alatt az agyam is
zsák vitt téged vagy te a zsákot?
Hát hÍzzál bele Grammos
Mekkora ház az?Asszony este telipakoltatta autót vakolóanyaggal,megggebedtem a 40 kilós zsákoktú,énse vagyok má több Neked ez gyerekjáték
Mák? felénk az dió,de az dögivel meg lekvár,meg mazsola,kifli beáztatva ilyen akármibe,rajta a dió,azon alma és mazsola, a tetején meg tojásfehérje,ja meg a lekvár,vagy már írtam?:P és így van megsütve bár a neten rákerestem,mindenhol máshogy írják viszont én így tanultam meg,majd megkóstolod a jászsági máglyarakást is
zsír
na akkor ezt még megbeszélük..
mindenképp vevő lennék egy kis edzésre hétközben is
De ,csak így látod

Bő ez nekem mester
thx
majd tesztelheted
csak a fékkar maradjon mert elfelejtettem venni
csak léxűűrőőt meg kipuffdugót vettem pluszba
melóztam a házon
persze,valahogy felszenvedjük a motorod a kis futómra,nekem némedin van a cucc
ja, grat a Kékvillámhoz
suttyomedzés ?Nálad is?
ezzel jössz?
Hiszek Neked.. Nem vagyok sznob válogatós, sztem még külön külön is képes lennék letolni az összetevőket, úgymint kifli, mák, tej, cukor.. Valamit kifelejtettem?
Tűz égjen,pina fínyesre kinyalva,mire odaér Ez a parancs