Nem akartam sorolni, merthát jöhetne a felsorolás, vagyis milyen motorok, autók, mindenféle terep és egyéb viszonyokra..
Így jöttem haza angliából, egyedül, a tranyóba képzeld bele még a Kawát.. A trélert is megvettem, hogy a mazdám haza bírjam
húzni.. Nagy mágus karosszériás haverom meglátta: Na, technika mániás hülye kiszabadult angliából...
Motri má ágyba van?Csak bevinném Szípen betakargatod,meg gatog,és szavába súgod mi a terved vele,Hátha összemelegedtek,oszt nem ver oda. Fűzd meg a babyt. Hogy híjják?
amúgy te vagy az első aki tudja hogy mi az a máglyarakás mert a múltkor még senki nem tudta itt,csak lestek nagyokat áááá,nem ke gáztűzhely már így is besokkaltam,azt se tudom néha hol áll a fejem de megigérem,ha ízleni fog csinálok legközelebbre is
Így jöttem haza angliából, egyedül, a tranyóba képzeld bele még a Kawát.. A trélert is megvettem, hogy a mazdám haza bírjam
húzni..
bemutató szerelés,motoroztatás stb..stb...
nagyon megtetszett a pálya
így volt a legjobb,ott helyben,viszonylag "jó"áron bevették
Thx mégeccer
nem felejtem el
600 ba bevették a pro c renccerrel meg öhlinsel...visszatették bele a gyári cuccokat amiket adtam hozzá és így 680 ba hírdetik