Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó is az,februárba voltunk ott
Nehogy megbúúúúúúúúgjákk Nem marad szűűűűűűűűűűz
Akkor holnap motorral megyek dolgozni
kösz,senki nem tudja a választ hogy ég el az olaj füst nélkül
csepelen van a bringa
Nem akartam sorolni, merthát jöhetne a felsorolás, vagyis milyen motorok, autók, mindenféle terep és egyéb viszonyokra..
Így jöttem haza angliából, egyedül, a tranyóba képzeld bele még a Kawát.. A trélert is megvettem, hogy a mazdám haza bírjam
húzni.. Nagy mágus karosszériás haverom meglátta: Na, technika mániás hülye kiszabadult angliából...
Faisst mester gratula az új motorhoz. Látom vissza szerelték az eredeti blokkot.
szarvába súgjad.Csak a csövit,dugd be,meeee nagy ám a kisértés
Motri má ágyba van?Csak bevinném Szípen betakargatod,meg gatog,és szavába súgod mi a terved vele,Hátha összemelegedtek,oszt nem ver oda. Fűzd meg a babyt. Hogy híjják?
én ma voltam sulival
bemutató szerelés,motoroztatás stb..stb...
Mennyit kerestééééééééé?
Ménem átá meg.Bejáratni,ismeretlen pálya jó lett volna Úgyis csak bóklászik az ember
Voltam tegnap motorkiálitáson.
thx
hazafelé a kecskeméti crosspálya mellett jöttünk el
nagyon megtetszett a pálya
Faisst Gratulálok a Motorhoz
hát ja,nem tudtam volna eladni csak szarabb áron..
így volt a legjobb,ott helyben,viszonylag "jó"áron bevették
Thx mégeccer
az jó ár! mégegyszer grat!
köszi
nem felejtem el
600 ba bevették a pro c renccerrel meg öhlinsel...visszatették bele a gyári cuccokat amiket adtam hozzá és így 680 ba hírdetik
ja,amúgy 10 körül max már ott leszünk,de csika már most is ott van,csak fülkéből nyomja a netet
Vasárnap jönne egyáltalán valaki bugyira?
grat az uj moc-hoz! elsösorban balesetmentes bringázást kivánok! ja és nefelejzsd el bejáratni! kawát eladtad?
amúgy te vagy az első aki tudja hogy mi az a máglyarakás mert a múltkor még senki nem tudta itt,csak lestek nagyokat áááá,nem ke gáztűzhely már így is besokkaltam,azt se tudom néha hol áll a fejem de megigérem,ha ízleni fog csinálok legközelebbre is
Má kint vagyunk
Beugrok én is