Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az aztán szép kis szezon lehetett
úgy gondoam hogy az egyik állás valami rajtféleségnek kéne lennie,másik állás meg a normál üzrmmód
Congratulation to a new bike ! De miért nincs még fotó?! Ecsém, 2 térkép... Nekem ugyanennyi garnitúra új gumim volt egész versenyszezonomban... De mostmár énis így fogom fel, utólag. Mint egy rossz bohóctréfa...
a mai időjárás után kissé gondolkodtam, de asszem ennek nem fogok tudni ellenállni futok-szaladok
Varia vera,jó az 2 kör után,vagy,ha úgyérzed.Akkó pöpec gíp
Ne sajnájjad ,üssed vágjad.
gondolom
egyik állás "map 1"
másik meg "map 2"
a múltkori monori hétvégére igért máglyarakást most csináltam meg,szóval tessék jönni! mert nem azért sütkérezek én itthon,hogy aztán meg megmaradjon
remélem nem lesz gond
Mint a Bergeken?
na megvan a ló ?
gratulálok mejél vele gond nélkül jóóóóó sok üzemórát (vagy mi a szöszt kell mondani )
Nem vettem komolyan, értem én a viccet, csak nem
szeretem.. Viccelek.. Erősödik a "szembeszél", hogy nem fogok tudni lejönni, de még bármi előfordulhat, hidd el, hogy nem hagynám ki, végre sisak nélkül is bandázni..
még sehol,csak egy karikát mentem vele..végigkapcsoltam a fokozatokat
kaptam grátiszba egy kapcsolót a kormányra,amivel 2 gyújtástérkép között választhatok menet közbe
Mejjött öcsécském,mejjött? Hun vót teszt?
Jobb lenne a tiédben mi?
nagyon dúúúúva a géééép
Akkor jókezekben vagy...
Megvigasztalhatlak?

Csak vicceltem ...de ha meggyógyultál, igazán eljöhetnél végre macskázni...
hy tőlem regényt is írhatsz,nem mondtam komolyan lusta vok visszaolvasni... te jössz holnap?
Jobbulást
Köszönöm!

Anyukám (Imádom ) figyel arra, hogy mindig legyen teácska a poharamban. Meg kaptam orvosságot, attól remélem már jobb lesz.
Most mozogni is alig bírok.
Igen, jobbulást... Vesesztorival nem szabad szórakozni.. Teázzál, de nagyon..
Nagyon szépen köszönöm!
Most tényleg rám fér.
lelépett -tól, puff neki, jobb már nem is lehetne az élet!