Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahogy megjátszuk, hogy elraboltam, elvégre jelentős testi fölényben vagyok, nem?!... Van kábelkötöző, ezüstszalag is a tranyóban.. Ma elég pimasz lenne még motorozni..
Nem vasárnapra gondoltál?! Ahol utoljára voltunk, az teljesen jó, nekem.. Végülis nekem is meg kell erősödjek alkarban, hamár oly régen is voltam kamasz...
Jobbulást! Küldök gyógy -t
Értem, ill. nem értem.. Valami kísérletezés-féle volt? Nah, majd megoldódik.. Az összecsapni nem is szokott jól elsülni.. De nem kell belevonni a szexuális jelentést..
Szia Kedves!

Már itthon nyomom az ágyat, megint lázasan.
Voltam dokinál, de sokra nem mentem vele.
Lényeg, hogy a balos vesémen gyulladás van, meg még lehet, hogy vesekő is. Hétfőn lépek háziorvoshoz, az majd elküld ezer helyre aztán kiderül, hogy mi is a baj. Csak ne lennék egész nap lázas...
Viszek innen 1et eladásra, abból lehetne már hobbizgatni..
Elég fáradt vok, holnap tok csak menni motrozni. Öreget meg még nem értem el.. majd odaállítok legfeljebb.
Te merre mennél? Endúrósabb terep nem tom merre van....
Nekem jó a rázós homokos, kell hozni kondit+motorkezelést is
Dupla keríkcsapágyat tettünk,be az öregbe,meg nagyobbat,oszt anyag nemkicsit elrepedt.Elbasztuk.Pihi van,csövem se jött meg,igy legalább nem lesz összecsapva. Most csak lesünk Ilyen is van,sajna.
Hát olyasmi................... megoldom. Valahogy
Úgy lestresszeltem azóta, amióta asszonyod megsavazott, hogy mennyit írok eccerre, hogy már előbb elküldöm, mielőtt megírnék mindent.. Szal mia a pálya, készlett a motorod, tucc indulni holnap? Miért lett kiszedve az agyból 1ébként?
Ugye hogy aza legjobb?!
Jó napocska Uram! Vegyé nyusziötöst,oszt jössz velünk,bukdácsolni
Háló, a többieknek is !
Ha veszünk mozijegyet Lallernek, akkor mehetünk sztem, feltéve, ha nem jönnek a mezőőrök, és ahogy az előbb írtam, nem a dakaros homokban, hullámokon nyomjuk... Jah, néztem, S60-as is jó nekem, nem vagyok nagyigényű... Oszt abból vehetünk nekem 1 CR 125-t, meg egy marokerősítőt, akkor jöhet a homok..
Látom, van aki figyel... Azt akartam írni.. Gyorsasági motorkeréken pározásban vannak cégek, akik gyártanak x típushoz, gyári alsó, általuk kitalált felső villahíddal, "állítva ezen a villaszögön- ergó utánfutáson... Mi a helyzet eszergom menő, mikor mutatsz be a környékbeli enduro-s pályáknak?! Nem ízlenek a nagyon homokos-hullámos-asztalos pályák..
Szerelek!
No, mert?
Zsé?
utolsó vacsora helyett utolsó verseny lesz nekem(legalábbis a mostani kilátások alapján)
nem tom...
nézőnek nem mennék, indulni még sovány...
Inkább egy edzegetős szadai játékot
és vasárnap?
Andris!
te jössz szombaton a versenyre
Majd rákoppintanak a végére!
Egy hengerfejet szerelek fel autóra
szábusztok! mit csináltok vasrnap?
Mindenki ki van állítva? Az enyim meg felvan állítva
Bevakultál? Bazzzzzzmeggggg Jajajajajajajjajjjjjjjjjjj,m
Dávidnak már lassan haza kéne érnie
kíváncsi vagyok, mennyire fog vigyorogni a feje motorátvétel után
Holnap megyek egy kicsit szadizni szadára magam.
Öreg még nem tudja. Neked volna kedved egy kis dumatréninghez?