Mond az Neked valamit, hogy Gombócz Artúr hozzám képest kispályás amatőr?! Na nem azért, mert énis olyan szőrös, vagy puhos vagyok, az édességimádatra céloztam... Mikor értek a pályára? Van kisgáztűzhelyem is...
Nincs mese, azz újmotor, azz újmotor..
Mégha strandkorlátkék is.. Viccelek csak, mert irigy vagyok, mint dög... Egy új cross motornál már csak aza jobb, ha hozzáugrik még egy új sportmotor is...
HÚú bammeg,nemtudom.Azt tudom,tegnapelőtt égettem volna a csövem,ízzott mint állat,füst sehol.Szétvágtam,hosszába,tiszta koksz,meg minden szar,de eldugulva nem volt .Na,erre se tom választ mié?
Meg van a vas?Képet tehetnél be rola.Dobozba hoztad el vagy ösze volt rakva? Én sajnós dögrováson vagyok ,fáj mindenem alig kapok levegöt ,feküdtem egész nap,ugyhogy nekem bukott a holnapi verseny
Máglya miiiiiii?! Most elindulok, lesátorozok monoron, már vacsorára is azt kapok? Ez övön aluli, a kedvenc desszertemért sokmindenre képes vagyok.. Na jó, meggyőztél, elhalasztom az államvizsgámat...
inkább egy supermoto
"Az északi légmozgás mérsékelt marad. A hőmérő higanyszála 7 és 12 °C közé emelkedik. "
megpróbálok minnél többet menni most a 2 hét alatt,hogy visszarázódjak valamennyire
Mégha strandkorlátkék is..
vasárnap tudunk együtt menni bugyogóra?
Meg van a vas?Képet tehetnél be rola.Dobozba hoztad el vagy ösze volt rakva? Én sajnós dögrováson vagyok ,fáj mindenem alig kapok levegöt ,feküdtem egész nap,ugyhogy nekem bukott a holnapi verseny