Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mond az Neked valamit, hogy Gombócz Artúr hozzám képest kispályás amatőr?! Na nem azért, mert énis olyan szőrös, vagy puhos vagyok, az édességimádatra céloztam... Mikor értek a pályára? Van kisgáztűzhelyem is...

inkább egy supermoto
időkép.hu:
"Az északi légmozgás mérsékelt marad. A hőmérő higanyszála 7 és 12 °C közé emelkedik. "
Nagyon fííííííííínom a máglyarakás.Pöpec lett
sebaj..korai lenne a holnapi verseny...
megpróbálok minnél többet menni most a 2 hét alatt,hogy visszarázódjak valamennyire
Nincs mese, azz újmotor, azz újmotor..
Mégha strandkorlátkék is.. Viccelek csak, mert irigy vagyok, mint dög... Egy új cross motornál már csak aza jobb, ha hozzáugrik még egy új sportmotor is...
Jagyon szíp.Pedig ett tótuk vóna segged alá kík ez is Nekem kicsit bőőőőőőő,derékban
az nem jó de majd holnap mesélhetsz
Gratu az új gépez... istenkirályul néz ki Na majd ha nekem is ilyesmim lesz...
csókolomok
hát kb úgy is érzem éppen magamat, úgyhogy lehet, h holnap tényleg az lesz a jelmezem rohadt szél ne fújna állandóan
Gratulálok szép darab ,remélem mecselünk párszor
de van egy kis gond,kicsit édes lett de attól még finom
A bajnoki címhez elég volt... De ezek és a hasonlóan remek körülmények megtették a hatásukat... Racing: off...
HÚú bammeg,nemtudom.Azt tudom,tegnapelőtt égettem volna a csövem,ízzott mint állat,füst sehol.Szétvágtam,hosszába,tiszta koksz,meg minden szar,de eldugulva nem volt .Na,erre se tom választ mié?
thx
vasárnap tudunk együtt menni bugyogóra?
Öltözzél be Bibendumnak, abból baj nem lehet...maximum levetkőzöl (a férfiközönség legnagyobb örömére )
Gratulálok!
Heló mindenki!

Meg van a vas?Képet tehetnél be rola.Dobozba hoztad el vagy ösze volt rakva? Én sajnós dögrováson vagyok ,fáj mindenem alig kapok levegöt ,feküdtem egész nap,ugyhogy nekem bukott a holnapi verseny
szarok lettek a képek...majd holnap délelőtt nyomok párat
Máglya miiiiiii?! Most elindulok, lesátorozok monoron, már vacsorára is azt kapok? Ez övön aluli, a kedvenc desszertemért sokmindenre képes vagyok.. Na jó, meggyőztél, elhalasztom az államvizsgámat...
grat
Buenas noches niños....
papírt nem adtak hozzá
sziasztok!Csika van eegy kérdésem,mitől van az hogy nem füstöl a cr?1:20keverék,nuku füst!