Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehogymá azért motorozzál, hogy majd készűljön rolad bármilyen kép,

azér motorozzál mert élvezed, a bizonyitási kényszert meg felejtsd el
Félig készen,de má unom. Többet ússe súgok.
Ahoj, evibádí!
Tegnap után kibontakozóban van némi izomláz...
VÉGRE!
Szadán új részeket fedeztünk fel, nem csak mély, süppedős homokban tudtunk evickélni (meg is néztem egész közelről milyen mélyen fúródik bele a kormány vége, meg a sisakom; volt egy kanyar, ahol különösen nagy volt a gravítáció-mindig ott estem el) - Ferozzo külön díjat érdemel érte, hogy a lefutott enduro gumival tolta benne.
Eddig a mitas szimpatikusan viselkedik, meg a motort is kezdem megszokni. De azért még kanyarodok néhányat Szadán (az éves pályadíjat a Tóth Ádi állítólag kifizette- 50v 100e-t büntetés formájában?!), mielőtt kibumlizok plénum elé- Borsó mindenhol ott kattogtat- néhogymá készüljön rossz kép
Szép napot mindenkinek!
bodog nőnapot,
brekk
Fiatalság.... Bolondság...
Jóreggelt... Göthösöknek jobbulást, sok C-vitamin, folyadékleginkább citromban, hámozva, szeletben.. Gyengébb láncszemek, kezdők fogyaszthatják cukrozva..
Üdvözlettel: Dr.apál...
Tsáááá Nem voltam
szurkolok majd neked ha lesznek kepek varom
voltal dokinal?
OK!Na menek,me má süt a nap ittengen
Jah hogy te indulsz is....?! Ez nem tudtam!
Vagy jöhetnek a képek majd mailban is!huh DE VÁROM
Majd csinálok,kípeket belirű,felrakom ,oszt lehet agyalni,majd míg hangolgatni is kíne,de nem vagyok zenísz. Van még szopka,látom előre.Egy baj van,má unom. Ha nem vinném,mit ütnék?
Nem-nem Csak jószívű Na menek belegyömöszölök a szutyokba pár gumimacit,me sose lesz kísz.
Hétvégén hozod a tuning verdát?
Szívesen megnézném...

Lehet felkeltene csak nagyon le van lassulva és amire eszébe jutna addigra felkelsz!
Maradjunk annyiba,öreg vagyok fáradt vagyok,na meg egy rohadt lusta dög
Kinyomom és alszok tovább,rutinbúúú Gázstukira, talán
Naon rendes,még akkor se kelt fel,ha mondom.Ébresztőre meg sarok
vekker
Asszony?!
Reggelt!Felébredt a papírkutya Ej,de reggel vanmá. Ménem kelt fel engem sose valaki
monoron cross verseny lessz, én enduroba megyek ,,
marc.22 kosd 6-orás tervbe van, gyurok rá,