a hátsó kerékagy is mart aluminium ,de csak az első talon.én beszámoltattam egy 2006 kx450fbe igy ahogy volt.kifogástalan motor elözö 2t motorjaim a közelébe nem voltak.de nekem nem tetszik a 2t.na majd 2 nap mulva rakok fel képeket az uj kecskéről
Azt nemtudom... mert ezeket elküldtem 1 haverhoz aki majd elküldi, de lehet hogy hozza haza havernak a nővére, mert pont kint van nála és az az 1-2 kis dolog nem sok helyet foglal.
Amerikából az Ebayról egy teljes oldal deklit a kawimra :) Meg vettem mellé egy Hinson verseny kuplungkosarat lamellákkal + láncvédőt És a Dekli 13.000 volt a kuplung, lamella, láncévédő meg 26.000
Amúgy valakinek van ötlete, hogy miért zöröghet a motorom?
Mikor sebességben behúzom a kuplungot akkor csörög mikor megyek vele meg csak a vizpumpa zörög mert szerintem meglazult vagy ilyesmi, de nem szedem szét mig meg nem jön amcsiból az új dekli
A messze lakó nyagyik jöttek Balázs napot meg a szülinapját köszönteni meg nem a motorra való láncvezetöt adtak az aunerba és most nemtudták kicserélni mert rendelni kell a régit meg eléggé le amortizáltam
Az bizony Csak tedd fel kb 2 naponta és mindig megy a frissekhez és akkor hidd el több ember fogja megnézni, mert pl én már nem is láttam azt a hirdetést mióta. Amúgy miért akarod már eladni ?
Most én is megyek....nehogy már ne tudjalak megnézni!
Mikor sebességben behúzom a kuplungot akkor csörög mikor megyek vele meg csak a vizpumpa zörög mert szerintem meglazult vagy ilyesmi, de nem szedem szét mig meg nem jön amcsiból az új dekli