Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joccakát,most mennem kell!
a hátsó kerékagy is mart aluminium ,de csak az első talon.én beszámoltattam egy 2006 kx450fbe igy ahogy volt.kifogástalan motor elözö 2t motorjaim a közelébe nem voltak.de nekem nem tetszik a 2t.na majd 2 nap mulva rakok fel képeket az uj kecskéről
Úgy érted ezt, hogy nem mész versenyre?
Most én is megyek....nehogy már ne tudjalak megnézni!
Azt nemtudom... mert ezeket elküldtem 1 haverhoz aki majd elküldi, de lehet hogy hozza haza havernak a nővére, mert pont kint van nála és az az 1-2 kis dolog nem sok helyet foglal.
A vám az hogyan van? Vagy csak bizonyos érték felett?
Zdana! A kipufit amúgy te vetted vagy rajta volt már? Jah és az agyak... azok rendes talon agyak? Mert a hátsó fakóbb mint az első.
Amerikából az Ebayról egy teljes oldal deklit a kawimra :) Meg vettem mellé egy Hinson verseny kuplungkosarat lamellákkal + láncvédőt És a Dekli 13.000 volt a kuplung, lamella, láncévédő meg 26.000
Lehet hogy a héten nem is megyek.
JAJ bocs ! én nem erre gondoltam! Azt hittem voltál motorozni...bocsánat , nem akartam a napi dolgaidat számonkérni!
Milyen deknit rendeltél?Honnan?
Sajnos eléggé szar idő volt ott. Rágtuk a homokot
de kawa-t?
Amúgy valakinek van ötlete, hogy miért zöröghet a motorom?
Mikor sebességben behúzom a kuplungot akkor csörög mikor megyek vele meg csak a vizpumpa zörög mert szerintem meglazult vagy ilyesmi, de nem szedem szét mig meg nem jön amcsiból az új dekli
A messze lakó nyagyik jöttek Balázs napot meg a szülinapját köszönteni meg nem a motorra való láncvezetöt adtak az aunerba és most nemtudták kicserélni mert rendelni kell a régit meg eléggé le amortizáltam
kösz.csak mikor rámentem az adatlapjára láttam,üres és nem mentem tovább!
4t szeretnék
Vendégségbe voltam ,délelött meg vendég jött meg virágosztás
Az bizony Csak tedd fel kb 2 naponta és mindig megy a frissekhez és akkor hidd el több ember fogja megnézni, mert pl én már nem is láttam azt a hirdetést mióta. Amúgy miért akarod már eladni ?
Mesélj mester mi volt ma?
Az enyém is szép
Ja gratulálok!
Neki szép Kawája volt... énis pályáztam rá Amúgy rányomsz és a fényképek közt ottvan alul.
Hogy a faszba csináltad? az enyém is zsir és alig van rá kapás.
Milyen kawad volt?