Hát ez fasza volt... mentem motorozni és hazafelé ki kellett menni egy kicsit az útra, ott gurult előttem egy taxi 30al megelőztem erre el kezdett versenyezni... adtam neki a KX el Utána meg felmentem 1 dombra mert nagyon jött utánam kiszállt és : Anyáddal szórakozzá... utána elment Beszélgettünk ott még 1 darabig és megint jött vissza az állatja... szerintem szét akart cincálni mert megsértettem az egóját
Jó kis nap volt ez
ma elment a kawa.4napig volt fenn a hirdetés,de rengeteg érdeklődő volt rá.egy tolna-megyei szerelő csávó vette meg a fiának.amennyi extra alkatrész volt rajta,meg amilyen állapotba volt ahhoz képest értéke alatt ment el.500hirdettem 490 odaadtam,h nem mondja,h szar alak vagyok:)2napot kell csak aludnom és meg lesz az yz450f
dejot motoroltunk ma is,, fincsi volt tavaszi filing,,
mentem ma az ujj fejre forditott blokkos husaberg 450-el, iszonyat jo kezes bringa, ugy szőkelt felfelé a sziklákon mint amit zsinoron huznak,,, meg tudnám szokni,,
Kimentem az udvarra kicsit, mert megint megszivított a kutya a szokásos "Úristen, ki van a kapunál! ! !"-műsorszámával (=éhes), és azt vettem észre, hogy kisebb vihar van kialakulóban. Erős szél, egymást leköröző felhők, ilyesmi. De legalább nem esik.
Jó kis nap volt ez
Lassan mindenki otthon van már...jó volt menni egy pár kört Bugyin a Dr-el, csak ne estem volna már megint...most nem jó levegőt venni
MXBéla! Te merre jártál?
mentem ma az ujj fejre forditott blokkos husaberg 450-el, iszonyat jo kezes bringa, ugy szőkelt felfelé a sziklákon mint amit zsinoron huznak,,, meg tudnám szokni,,
bepötyögöd a cuccait és kiadja hogy parts diagram és ott mindent megtalálsz.
ki mit mond, 125- 2t, vagy 250 4t?
ha 2 után már nem lesz senki a pályán Bugyiban, akkor küggyetek egy smst, h ne autózzak át a városon köszönööööööm
Nincs valakinek esetleg gépen kx250-hez manual-ja?
Na, összepakolok és kimegyek. Csácsá!