Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűha, akkor csúnyán gyalázol a hétvégén?!...
Cserés lesz,mielőtt törik a csapágy.Ha má kottyan,nincs még egy dugót elbirok.Szójjá,ha kell óccsó jó szerelő,gyorsba nyomja,mindene van ,megvárhatod.Csega Jákóhalma.
A hajtókar adhat ki ilyen hülye hangokat terhelés alatt? Ütemtelenül csattog, és szinte megtorpan tőle a motor.
Mennyire saccolod a javítását, cseréjét időben és pénzben?
Hajtókar kuka!Ma cserétem,wiseco+főtengely könnyít,meg 3 órát óráztuk,mire full 0-ás lett.
Csak terhelés alatt. Üresben felbőg viszonylag simán.
gondoltam
gyalog itt is elég mély volt a homok, meg hát kb mindenhova jutott belőle , de szerintem jót mentek a fiúk a végére egészen elcsendesedett a szél is
Dugószett és minden csapágy. Sanya hajtókarfelújításra gyanakszik, de nem tuti.ra mondja. A hajtókar a felújításkor nagyon minimálisat kottyant, szerelő szerint egy dugószettet még elmegy, aztán főtengely szééét...
Szerintetek?
Ja,van ford-mérőd.Terhelés alatt ,vagy simán?
Teljes generál volt vagy csak részleges javitás?
Bármilyen hihetetlen, nem Rád értettem.. Csak kíváncsi lettem volna, mit intézett a krém.. Mi secret edzéseket vettünk B-and-i-val, nem teszek fel videót, képzeljetek el 1 lassított felvételt, kevés egybefüggő körszámmal, eleinte térdig érő dakar homokban...
Sajna,muszáj Extra,vagy senior
Na megyek tekerek pár percet azt jövök
csácsá...Kaja, füri, elpakolás...

Csika, nem tudod, mitől lehet az, hogy 8ezer fordulat felett ritmustalanul becsattog a motor? Nagyon fura és bosszantó hang, főleg eléggé ilyesztő.
Nagyon el vagyok kámpicsorodva tőle...
Te is benevezel
Ne ríjjá,az enyim is félig van kész.
Szombaton monorom verseny én meg 3hete nem ültem motoron az is leightos volt Mit fogok igy produkálni Már csak abban reménykedek hogy edzés elött ne törjem ki a bokám
Mindent amit meglátsz
Na ezt jó hallani.. Csak részinfóim voltak, hogy az "érett" korosztály nincs túl jól.. Tudod, amíg tart a mák,
húzom a gázt... De mit kéne még eladnom?!
Tsááá.Ti mán aludtatok is?
Helo
msn-en átküldöm a képeket, ha szeretnéd
Hello mindenki!
nem is vagyok veterán
van pár kép, de inkább csak "oktató" jelleggel készültek
Megifjultunk,mester?Igy tovább
Hi! Sztem is remek offroad paradise szada, énis, mint dög kivagyok, bár ezt a fajta fáradtságot mindennap bevállalnám,
iparszerűen.. Halloo veterán harcosok, exponáltatok a bugyisi motorozásról? Gyengélkedők jobban vannak?
Emmá az öregség jele