Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okay majd ajanlom nekik,hol szoktal indulni stb infokat
mondjuk ott van jo sok sziklás hegy, ott csak nincsenek taposo aknák, ott lehetne rendezni egy extrém hill climbet, a fő szponzor US Army, a lopakodo bombázok támogatásával, aki tuléli annak dick cheney adja át a kupát,,
de jo ,es hetvegen indulsz?Monoron
szoktam,
: Cross verseny ez jo utana nezzek van e taposo akna mentes hely majd kuldo kcsinaltam enduros fotokat 15ken jon sajat gepem meg,es te versenyzel is?
én jol vagyok, kűldhetnél még olyan fincsi fotokat az enduros Kabuliakrol, esetleg egy helyi cross verseny,,
halli hogy vagy?most nezztem fotoid latom csaladi motorozas is van ami nagyon jo
Hallo Sanya mi a helyzet?mikortol kezdodik a versenyed?
Mondtam tegnap, hogy öltözzél fel, mert fürdőruciban nem kellet volna fotózni, hiába sütött a nap ...gyógyuljon megfele
igyekszem
hamar gyogyulj meg, forro tea, ágyban izzadás,
ájbíbek
folyt. köv,
nem kellett volna ilyen messze költöznöd egy kávé miatt de értékelem az erőfeszítéseidet, hogy embert próbálsz faragni belőlem kora reggel
Jó, csak betárazom ebbe, aztán lövöm
lőheted a kávét
nagyon helyes te vagy a 4dik motoros no akit ismerek jar a tisztelet nektek
igazi csajozós járgányok gondolom ott aztán meg különösen könnyű nőket felcsípni az utcán
nem hinném pedig ma vagy holnap, ha lesz új "fékbovden", akkor elkészül a járgányom mennék már vele, tegnap is nagyon hiányzott már
neked egy kep kabuli elet kep mocival
nem gond mar fotoztam is egyet kettot neked barmit
most alitolag van Honda bolt vegre nem kinai motor so majd fotozom ,akkor most nem motorozol ma
ja igen bocs, nem volt túl jó ötlet
de gyakorolhatod az elmesélő tudományodat
akkor meg faztal az nem jo sok tea de termeszetesen doki nezzen meg a szerencses
van csomo fotom 15jon sajat gepem majd kuldok hova is?
fotozni azzert nem egezseges dolog de azert lehet