Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem én amikor jöttem haz akkor még "szerelték" felmériék...nem is részletezem nah szóval ment vele és leállt nem lehetett beíndítani sem, valami volt a gyújtással vagy fasztudja a vezetékeknél csináltak valamit, amúgy már egy busznak is nekiment, bal oldala kicsit megviselt lett amúgy azt láttad hogy 50ccm van a hengerben?
jah...szar mi szart be rajta? csapágy hangja volt meg nem vette be az 1est..
jah bocs nem láttam azt az írásodat
hallod tegnap már be is szart a motorja amúgy Te mentél vele nem?
axel rx....
mia szarra?
olvass már vissza...válaszolj...
na miarákvan? ez a topic ne haljon már ki
Nem terhes számodra a sok pénz most?
Ide adhatod ha akarod
jah én is pont most néztem és kecsin van is boltjuk
hy.Mihunak nem tudja valaki az msn-cimét mert neki volt egy honda cr-je,és tárgyalnék vele,mert megvan végre a kesem ugyhogy nemsokára jön a nézegetés.
azt a boltot nem ismerem, van annak valami weboldala?
te ismered az axelt? vett 1 rxet 350ért...geci szar. szarabb mint az előzőm.
azaz hogy a 55 ről 30 ra leárazottak közül
nem,fő utcában a superpole....
vagy inkább csak a neve... szentem vannak foxnál jobb cuccok is....foxnál azért rendesen benne van hogy a nevet is megfizeted jó nekem mákom volt h megtaláltam ezt a protektoringet...srác elmondása szerint 3x volt rajta mielőtt ellopták a motorját...és 20at megér úgy gondolom
hehe hogyha a pacsirtamezőji KTM boltra gondolsz...akkor én vittem el az utolsó axo-t
FOX a legjobb
már csak csizma kell...asszem abból axo lesz ami most 50ről levan húzva 30ra ill tudok acerbist is 30ért.
kösz Bálint,de sixsixone verseny felsőjét vettem
hallod xl én is most vettem! ha jól akarsz járni akkor törökbálint, rmc motor! ugyan az a protektoring ami ufo és vesevédős meg midndengeci 25 ezer forint! hidd el hogy jó és mondom, ugyanaz csak a felirat más
akor majd bátrabban menekülhetsz
Jó éjt mindenkinek!!!