Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.

Bocs hogy beleszólok. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találok 2003as EXC re. Fekete vagy fehér idomszettett. meg valmi fain matricaszettet.
Örülnék ha tudnátok segíteni.

Előre is köszi.
Csákó.
660cm3
Oksi és ez hánys 350cmm vagy 600
2000000hivatalosan de összesen 1400000be jött ki csak nem akarom a módját leírni mert lehet van köztünk apehos
nemnem... pinkmotorsnál meg sztem minden normális motorboltban lehet kapni patent vagy nittelőszemet
De azt csak új lánchoz adnak Mekkora szívás lenne
akkor kicseréled a patentszemet
Hy Bikers faszát mentem ma csak a láncom ne szakadt volna el szerintetek ha csak a patnetszem ment szét és az elsö fogaskerékhez betekerte a láncot, de kiszedtem a láncnak semmi baja!!! Ugye
én is mentem ma vagy 20-30 km ert csak nagyon fáztam már igy este fele...jól megy nagyon most a moci..
Menyiért veted a grizliyt?
CSak úgy halkan jegyzem akkorát verettünk mint állat!! Megyek a Grizzlyvel 80-90nel erre szpáj előz homokuton full keréken jobbról aztán olyan 100ig követtem de utána leszakadtam
szar a minőség
hát nézve a vidókat nem nagyon kéne ezekt publikálni
láttam pár yz-st...lehet köztük van..de nemsiemrem
jóvan gyere
motor alapján megismesz
egy rmz társaságában leszek
Sztem jelöljünk ki egy önkéntest
NEM NAGY SZÁM..... megittam a menet előtt 2 üveg sert szal szarul mentem...
meg új a pálya
cső
kéne egy bátor vállalkozó aki összvágná a vidimet
Faisst fóton nemszoktál talizni Búzás Szabival? YZ van neki....Lehet ,hogy kinézek én is fótra holnap egyébként...
naja..én is kurvára remélem mert akkor kurvára nem megyük fótra és az kurvaszar lenne
szevasztok ma kidolgoztam magam ingyen.............holnap motorozás

szerencse a szerencsétlenségben , hogy mikor már minden kész volt ma... én is.....akkor jövök el a garázsból a sajátgép előtt és rápillantok a hátsókerekemre és ki tudja miért belerútam és akkor észrevettem a bajt ...defekt....gyorsan megcsináltam úgyhogy reggel már nem ezzel kell szembesülnöm rajt helyett ...
remélem nem fog zuhogni az eső holnap
Tolja haza akinek 2 annya van és hívtama "sárga angyalt"
nekem fogyott már ki pár kiliméterre is a háztól...
jó volt tolni 35 fokban....
Hy emberek.Nagyon faszát verettünk ma gerrével Durván 120km-ert enduroztunk ma,nagyon fasza volt......meg sikerült borulnom is egyet Hazafelé menet meg olyan mákom volt,a házunktol kb 100méterre fogyott ki a nafta
előbb ugy leoltottam a rakottkrumplit mint a szar