Bocs hogy beleszólok. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találok 2003as EXC re. Fekete vagy fehér idomszettett. meg valmi fain matricaszettet.
Örülnék ha tudnátok segíteni.
Hy Bikers faszát mentem ma csak a láncom ne szakadt volna el szerintetek ha csak a patnetszem ment szét és az elsö fogaskerékhez betekerte a láncot, de kiszedtem a láncnak semmi baja!!! Ugye
CSak úgy halkan jegyzem akkorát verettünk mint állat!! Megyek a Grizzlyvel 80-90nel erre szpáj előz homokuton full keréken jobbról aztán olyan 100ig követtem de utána leszakadtam
szevasztok ma kidolgoztam magam ingyen.............holnap motorozás
szerencse a szerencsétlenségben , hogy mikor már minden kész volt ma... én is.....akkor jövök el a garázsból a sajátgép előtt és rápillantok a hátsókerekemre és ki tudja miért belerútam és akkor észrevettem a bajt ...defekt....gyorsan megcsináltam úgyhogy reggel már nem ezzel kell szembesülnöm rajt helyett ...
remélem nem fog zuhogni az eső holnap
Hy emberek.Nagyon faszát verettünk ma gerrével Durván 120km-ert enduroztunk ma,nagyon fasza volt......meg sikerült borulnom is egyet Hazafelé menet meg olyan mákom volt,a házunktol kb 100méterre fogyott ki a nafta
Bocs hogy beleszólok. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találok 2003as EXC re. Fekete vagy fehér idomszettett. meg valmi fain matricaszettet.
Örülnék ha tudnátok segíteni.
Előre is köszi.
Csákó.