Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de brutáll nagyon... jövő szombaton megin megyünk
csak gyál előtt ittam fél liter sert.... azé zakóztam nyélen bemenni a kanyarba főleg homokba... csak a profik... azt mondják aki gyálon aláz az mindenhol aláz
már megint a sok pia!
csak a 0 át láttam tisztán
Hali skacok, és persze Hölgyem!
Én ma már voltam a sportkiállításon. Építgettük a pályánkat! Az A épület egyik sarkát kaptuk meg, amelyben lesz a motorkiállítás is. Nekünk ott lesz egy kis dirt koncept. Körülöttünk sorra nőttek ki a nap folyamán a pavilonok. Mi meg lapátoltuk a földet ezerrel, és építettük az 4méter magas indító állványt. A tervek szerint holnap már kivisszük a rámpákat is. Amit eddig láttam: RMC és a Derbi standját sikerült azonosítanom. Van egykét érdekes forma! Mindenesetre mindenképp megéri kijönni. Mert találkozhattok velem
Az egy 50es, egyébként már nem él
ja és 10ft ossal indul
Lézeres , ez modern dolog, a képen 10perces, és akkora fogyasztása van két ilyennek mint egy macskának.
milyen egér?? optikai vagy lézeres, netán golyós???

egyszer lesz nekem is ilyen dobozom
nem tudom szavakkal
ez nagyon tetszik...
Kurva anyját a hondának, ezért holnap bosszúból összesarazom
lekicsinyitettem a 25%ára..igy talán jó lesz
gerre te erre gondoltál......bib mousse

amúgy rendes gumi van bennük gyárilag....bobbynak is
Szasztok. Ma voltunk a CRF-ért Győrben.Épp most jövök a garázsból,összeépítettem hogy holnap bírjuk tesztelni.A motor az apósomé(mielőtt még újgazdagnak tituláltok.Igen jó érzés egy zsír motort összerakni és beüzemelni.Talán egyszer nekem is lesz egy ennyire új motorom.Bár azt az infót kaptam hogy a Honda 08-ra már nem csinál 2t motort.Pontosabban nem hoznak európai piacra.Na mindegy.Dobok néhány képet.Mára mentem csősztök...
mosse...szeritnem túl nagy..7 megás a kép
bázz..nemtette be a képet
macska
ő meg az enyém
de részvét az elhunyt ebnek szar lehet
sztem gyönyörű és okos is