Nah lépek dolgozoni én is ,előtte körülnéztem itthon , és örömmel néztem ,hogy hozott a postás esztergomból csomagot
thx zoozee!
CH-t már megnéztem, fogtam a hasam rajta, főleg mikor az anyukája:"ezt miért kelett fiam!!???"
ehh látom többen is mszk suliba jártok.én is.ma irtunk a fetekből...wáá:D
amúgy most hétvégén megyek Nyáregyházára.Apámhoz, meg mamámhoz:D Régen ott laktam:D Jó kis hely.Emlékszem mikor épitették ott a pályát akkor még tök kicsi volt azt a haverokkal bringával mentünk végig rajta.eléggé le voltunk izzadva a végén:D
Mi ez a kuss, így soha nem hozzuk be őket!
Nah lépek dolgozoni én is ,előtte körülnéztem itthon , és örömmel néztem ,hogy hozott a postás esztergomból csomagot
thx zoozee!
CH-t már megnéztem, fogtam a hasam rajta, főleg mikor az anyukája:"ezt miért kelett fiam!!???"
tele lett a fü...im már kora reggel mert számítógépszervízeltem ...........
Spalya menj el orvoshoz
Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reg gelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt R eggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggel t Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Regg elt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Re ggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt Reggelt
amúgy most hétvégén megyek Nyáregyházára.Apámhoz, meg mamámhoz:D Régen ott laktam:D Jó kis hely.Emlékszem mikor épitették ott a pályát akkor még tök kicsi volt azt a haverokkal bringával mentünk végig rajta.eléggé le voltunk izzadva a végén:D
olvassa el postafiókját.
Mindenkinek további jóccakát!
léptem
Ádi majd holnap éjszaka
ilyen lesz ha lesz...de le is kopogom