Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GRAT !!!!!
Csátok!!!!!Jó hírem van!!! Most már tuti hogy belépek a Farkas Transos csapatba Előbb hívott az emberke azt dumáltunk 1kicsit kérdezte milyen a mocim mert ott mellette írták be az adatokat...... Nem is tudtam de az Ebszőnybányi endurocross pálya is az övék, mondta malyd faterral nézzünk ki meg velem is akar találkozni.
este bevetés psssszt!!!!
Nah háj mindenkinek!
Mi a zsír?
vna egy pár jó kép
wazzup nigaz?
de kurva jók ezek a piros gummák...nekem ien kéne a tuaregre csak hófehérben
Helloka!Most értem haza pest cityből...már be is szereltük az uj pilácsot a rexbe
ők éjjel nyugodtan aludhatnak nyitott ablaknál.............nem kell félniük , hogy ellopják őket az eszük miatt!
van itt vkinek 512es adsl-e ? nektek már növelték a sebességet?
ma éjjel bevetés.... na megyek megcsinálom a kuplunkgowdenom utánna meg elmegyek a tarfóért

SZÓLJATOK SHABIKÁNAK MEG GERLE 2 NEk meg aki még nem tud az okosságról!!
csátok mizujs??
keresek már énis pár képet:
a quad az nemsemmi!!
mert akkor jössz gépezni
okok, thx....na télleg huzok mielött tanulásra parancsolnak
nincs..már néztem egyszer..... de ha véletlen beleakadok valamibe akkor nyomom egyből
Zee, semmi anyagod nincs CRM 125-ről? mint pl volt a cagiva w8 -ról.... arról tudtam mondani motor revü számot, de a 2006os motorokatalogusbol kimaradt pár márka pl a honda is így nem tudom melyik revübe lehetett róla szó.....
Mire feljövök remélem alap hogy 6oldalt kell olvasnom
most jön a szmájli tesz
na lépek légyszűrőt mosni....tegnap este vetettem rá egy pillantást, látszik hogy por volt vasárnap....
szerelő
Apám, de szarok vagyunk! Írjatok, vagy képek akármi.....
reggel óta hatvanat romlottunk