Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem tudok fel rakni videot
Enyém is minnyá fönt van!!! De a rendes!!
fent van a solymári is
Nézd meg a videóknál
melyik video az
Wazze Zolti nem azt akartam feltenni véletlenül ez sikerült
csanaki mit mondasz a video alatt? "engem ne vegyél nagyi nem ott van a helye" vagy micosda
felbasztam a vidit...
az jo
sok okosságot énsem tudok(egyenlöre) de én dombom probálkozom mostanában és azon is fogok egy jo darabig aztán a ott faszán megy akkor jöhet a vizszintes talaj
grill solymáron
felteszek egy videót róla
bakker de irigyellek titeket,mindenki arra pöst felé lakik,egymás hegyán hátán a sok cross pálya,ha netalán mégse lenne akkor ott a sok baszott hegy,meg dobos szar.itt meg a rohatt alföldön csak a pusztaság
1km szántó 1km erdö 1km szántü 1km erdö ésatöbbi ésatöbbi igaz gerre
dehogy is haragszom,tudom hogy én beleválasztottam! de már megvan és amíg meglessz addig szeretem! tud nekem valaki tanácsokat adni? kerekezés és stoppie terén!!
az nemjó....valahogy gyere el..megéri
kb
Nekem is ez a gondom
Én mennék szivessen csak hát nincs mivel elvinni a motort
100km/6lieter 1000cm alatt,és ugy hogy tépi neki?
persze..szerintem elég jó
grill is ott szokott edzeni...
csak ilyen kisebb asztalosok vannak rajta
asszem a legnagyobb is kb 10-12méter
de van 2méteres meg 5 meg 8
szeritnem kurajó páyal...gyere el
persze nem is fikázásbol mondtam,bár lehet ugyhangzott de bocsáss+ ha megsértettelek
én ma pályáztam komolyabban másodszor de abba menynire el lehet fáradni nem gondoltam volna,mondjuk nem annyira hard a pálya,de fasza
megvan a a rejtély teeee
enyém ktm idomokkal cicomázott mtx-r úgy tünik! ha valaki tud eredeti idomokat az ne felejtsen el! Ja és Spy nem fikázzuk a másik motorját soha!!! Jól tudom?
nemsokat fogyaszt...
bár ha én tépem neki..akkor azé van fogyasztása...súlyom miatt is..meg a stílusom miatt is szopja be a benyát rendesen...
nemtom mennyit ehet...de szerintem 6ot kb
szoval?nem tudod menyni eszik 1000ccm exc-je?