Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsánat buta vagyok !
FIAAM nak kell de más szűrő márkák is gyártják cod szám:4847
üdv.
Az a szürő FILAM? Nem FIAMM?Mert ilyen van.....
Este tizenegy

1. Casey Stoner (Ducati) 1’57.139 (30)
2. Valentino Rossi (Yamaha) 1’57.747 (47)
3. Colin Edwards (Yamaha) 1’57.817 (39)
4. Chris Vermeulen (Suzuki) 1’58.018 (24)
5. Loris Capirossi (Suzuki) 1’58.264 (34)
6. Alex De Angelis (Honda) 1’58.441 (36)
7. Andrea Dovizioso (Honda) 1’58.459 (41)
8. Dani Pedrosa (Honda) 1’58.619 (28)
9. Nicky Hayden (Ducati) 1’59.194 (35)
10. Jorge Lorenzo (Yamaha) 1’59.258 (53)
11. Niccolò Canepa (Ducati) 1’59.266 (33)
12. Randy De Puniet (Honda) 1’59.270 (42)
13. Toni Elias (Honda) 1’59.396 (36)
14. Marco Melandri (Hayate) 1’59.493 (44)
15. Mika Kallio (Ducati) 1’59.764 (48)
16. Yuki Takahashi (Honda) 2’00.152 (48)
17. James Toseland (Yamaha) 2’00.234 (42)
Tudom olvastam ! De hátha mégsem egy oda mindenki
Hali!
nagyon jó a túra ! Kis bibi van május 1.2.3. ducati találkozó Balatonlellén. üdv.
Köszi. Ez a lemezekkel együtt van?
Másik kérdésem: Nincs v.kinek bármilyen rossz állapotu, motorhibás , hiányos stb. papirral rendelkezö monster, elado?
májusi tura

szevasztok

Igértem anno vad levelezésünk közepette, hogy ha lesz valami közös mocorgás arról szólok. Tudom, hogy terveztek vmi májusi összejövetelt, de ha valaki nagyobb falatba akarja vájni a fogát akkor egy távolabbi menet, ugyan abban az időpontban . A balatoni találkozóhoz pedig sok sikert kívánok .
Én sokáig Mahle szűrőt használtam, az a legnagyobb gyár a világon, de aztán amikor elkezdtünk Ducati szűrőt árulni áttértem arra. Majd szerzek be ilyet is olyat is, hogy legyen választási lehetőség. A szíjakat is azt úgy tudtam nincs a Ducatin kívül.
Csics,
Érdekelne ez a Filam olajszűrő, de nem találok róla semmit se a neten.
Hogy kell pontosan írni?
Hali!
olajszörő FILAM 980.- ennél meg nincs a világon jóbb szörő
csak úgye szeretek rátenni rendesen !
Bármejik autosboltban kapható a Ducatihoz.
Amúgy minden kopóalkatrészel így van, a gyertyátúl a kuplung lamelláig mindent meglehett venni 1/4 áron. Mert ezt a motort europában gyárgyák. A vezérműszij is máris háromszor anyiba kerül ha átcsomagolja a Ducati. érdemes megnézni Pirelli mennyiért adja vezérműszíjat.
üdv.
Haga biztos sokat kért.
Hát pont ez az. A Forint is gyengült és a gyár is beemel most már minden évben. Figyelem, őket. Az olajszűrő 2.500,-ról indult ( 10€ bruttó ) most pedig 11 nettó = 13,1 bruttó, tehát 30 % - ot emeltek. Csak a kopóalkatrészeket emelik...
OK.Köszi
Csak így tovább, majd tedd fel az eredményt is
A sárvédő nem karbon volt,csak fekete.A fejidom meg azért kerűlt le,mert ha naked...Persze rengeteg változtatást terveztem,csak pénzbe kerűl,az meg most nem úgy jön ahogy én azt elkébzeltem.A dobokat meg azért választottam mert ez szól a legjobban ezen a tipuson,gyári érték 4700rpm köről 105 Db.
szép dobok, és a kuplung is, de leszedted a carbon sárvédőt és a fejidomot? Miért?
De igen,az ágy előtt a hálószobában.A szíjfedelet vágni fogom,visszakerűl.
Ez a szép a Ducatikban, még döbbenetkeltésre és polgárpukkasztásra is alkalmasak
SPS. Az adatlapodon ugye az nem a te géped az Arrow dobokkal? Amúgy az érdekelne hogy tényleg van aki igy jár vele, vezérszíjtakarók nélkül?
Meg 20%-ot romlott a forint az euróval szemben,még jó hogy nem dollárból számolnak ott vagy 40% a bukás.
57.227,-Ft - 10% tehát most 51.504,-Ft

Ismét egészen jelentősen emelt a gyár...nem vagyok túl lelkes, már már a pofátlanság határait súrolja az imádott márkám árpolitikája az utóbbi 2 évben. Sajnos ez van.
Az alu érdekelne.
Ezt keresem. Az előbb a képet nem sikerült csatolnom. remélem most fogadja a rendszer.