Hali !
Mi van a Hollandoknál !
Elfogyott a vicces spangli, kezdesz tisztán láttni és feljöttél ide. Szereted olvasgatni mit írnak a nagyok.
milyen az idő ott , nem esik?
üdv.
Persze máshól is udnak:
Murray Walker, angol Forma-1 kommentátor aranyköpései:
- Mika Hakkinen a harmadik helyen hatalmas előnyt szerzett! ... Amikor hatalmasat mondok, az 1.5 másodpercet jelent.
- Mansell lelassított, már kíméli a kocsit. Ó, mégsem... Ez egy újabb körrekord volt...
- És a harmadik helyezett autó lekörözni készül a második helyezettet...
- És nézzék a lángnyelveket, amik Berger McLarenjének hátuljából csapnak fel... (Társkommentátor: - Murray, azok valójában nem lángnyelvek, hanem a hátsó lámpa fényei!)
- A baleset ellenére az autón nincsenek sérülések... leszámítva az autót magát.
- Az első öt helyet öt különböző autó foglalja el.
- A digitális órát azért nem láthatják, mert nincs is ott.
- Andrea de Cesaris... az ember, aki több nagydíjat nyert meg mint bárki más, anélkül, hogy tényleg megnyerte volna őket.
- Most az én szemeim kápráznak, vagy Senna Lotusa tényleg ilyen furcsa hangokat ad ki magából?
- Ez egy érdekes pálya mert itt nem csak emelkedők, de lejtők is vannak...
- Az előnye 6.9 másodperc. Csak a tényszerűség kedvéért, ez 7 másodperc alatt van.
- Alesi a második és Hill a második.
- Ez nem egészen kanyar, inkább egy egyenes.
csicseri!
Usából is lehet behozni,2005-ös 999s újára is 3.5 milla alatt volt,Hazahozatal két kiló körűl van,csak most a forint K.O.Meg felelőséget se válal senki a motorér.Ha a Tomi hoz,valamilyan szinten garancia,különben keservesen összeverjük a fejét. Amcsi cégben gondolkodom jövőre egy 1198s-t beújítanék,maradna az usa rendszám,kaliforniában nincs műszaki vizsga.Számításaim szerint egy féléves körüli 3-3.2-be meglenne.Hacsak nem lesz 500 a dollár.Köszi Feribácsi!Hoztak így 1098-at mikor 150 volt a dollár,kismonster árba van a csókának.
Holnap beszéljünk sype on oké .
üdv
olyan jól megismertem,hogy mék a bolognai taxist is odavezettem a száláshelyünkhöz!
Mi van a Hollandoknál !
Elfogyott a vicces spangli, kezdesz tisztán láttni és feljöttél ide. Szereted olvasgatni mit írnak a nagyok.
milyen az idő ott , nem esik?
üdv.
Csak ne sírj, álmaidban sem reménykedtél, hogy ilyen jól megfogod ismerni bolognát, és ilyen gyorsan !
üdv.
50 eur
Cipano
Murray Walker, angol Forma-1 kommentátor aranyköpései:
- Mika Hakkinen a harmadik helyen hatalmas előnyt szerzett! ... Amikor hatalmasat mondok, az 1.5 másodpercet jelent.
- Mansell lelassított, már kíméli a kocsit. Ó, mégsem... Ez egy újabb körrekord volt...
- És a harmadik helyezett autó lekörözni készül a második helyezettet...
- És nézzék a lángnyelveket, amik Berger McLarenjének hátuljából csapnak fel... (Társkommentátor: - Murray, azok valójában nem lángnyelvek, hanem a hátsó lámpa fényei!)
- A baleset ellenére az autón nincsenek sérülések... leszámítva az autót magát.
- Az első öt helyet öt különböző autó foglalja el.
- A digitális órát azért nem láthatják, mert nincs is ott.
- Andrea de Cesaris... az ember, aki több nagydíjat nyert meg mint bárki más, anélkül, hogy tényleg megnyerte volna őket.
- Most az én szemeim kápráznak, vagy Senna Lotusa tényleg ilyen furcsa hangokat ad ki magából?
- Ez egy érdekes pálya mert itt nem csak emelkedők, de lejtők is vannak...
- Az előnye 6.9 másodperc. Csak a tényszerűség kedvéért, ez 7 másodperc alatt van.
- Alesi a második és Hill a második.
- Ez nem egészen kanyar, inkább egy egyenes.
Usából is lehet behozni,2005-ös 999s újára is 3.5 milla alatt volt,Hazahozatal két kiló körűl van,csak most a forint K.O.Meg felelőséget se válal senki a motorér.Ha a Tomi hoz,valamilyan szinten garancia,különben keservesen összeverjük a fejét. Amcsi cégben gondolkodom jövőre egy 1198s-t beújítanék,maradna az usa rendszám,kaliforniában nincs műszaki vizsga.Számításaim szerint egy féléves körüli 3-3.2-be meglenne.Hacsak nem lesz 500 a dollár.Köszi Feribácsi!Hoztak így 1098-at mikor 150 volt a dollár,kismonster árba van a csókának.
Tomi én csak a szét szerelő lehettek ! Az össze szerelő egyetemet nem végeztem el!( na jó a szét szedőt sem )
de plexit tők jól tudok mosni!
999 szeretnék pályagépnek segíts! ... és nem akarom forgalomba helyezni.
csááá
Paraolimpia van,de paragp...