Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább 120as szokott ezekre menni, bár nemtom
és akk a 3coll az hányas? 100-as? úgyértem 100/10-12-es gumi kell?
3 coll széles a felni, 12 coll magas a 10 nem tudom mi, valszeg a /10 a gumi magasság
milyen méret ez gumiba? sose láttam még ilyet..de haver robogójára ilyen kell..3.00/10 mc 12 ez most hogy van akkor?
majd eldől..én si szeretek sárba moccozni...
nem hiszem...nagyon megtetszett neki..lóvéja is megvan rá majdnem meg elég jó haver szal ezzel jól járna nem baszom át... de majd elválik..ha most nem sikerül akkor nyáron meghirdetem ha meglesz a jogsi aztán ha elviszik akkor juhé ha nem akkor meg marad ez csak rendszámmal...egy ideig..
mind1, az a lényeg offroad, én is megyek mindenhol
mindeggy mi csak gyer a pájára. jo a kozos mocozas.
a-a ha elviszik akkor idén talán nem is elsz pit... viszotn elsz egy 125-ös sm-em...
Ilyesmire gondoltam én is.
vagy vesz máshonnan, másmiet...
Nyárig még hatszor meggondolja magát.
de ő idén barnul, de azok nem idén barnultak, se nem tavaly, meg még azelőtt se
mit veszel? pitet?
Akkor Amikát sem szereted, Ő is jár szoláriumba barnulni.
hellószija, mentek hétvégén csapatni? jó lenne nem esne, lehet arra gurulnék holnap vagy azután
úgy néz ki..170-et mondtam a gyereknek azt mondta 160 ezre van rá...de még ha 150-be elviszi nekem az is jó...csak úgy vol hogy jövőhéten jönnek érte de mégse..azt beszéltük, hogy nyáron viszi el mert neki még nincsen jogsi addig nekem meg nincsen lóvém másikra mert ugye meg kell pótolni...
csak ott meg sok a nem idén barnult egyén, azéé ott se laknék
elmegy a dt?
szeva tökibácsi...mizuvan?
na mizu tökik.
azért mifelénk jók a körülmények ehez képest a mi utcánk meg a mi környékünk fasza... láthattad..
köszi a segítséget..akkor marad a magyarországi..én nem szenvedek...vám meg anyámkínnya...áhh...jó nekem a magyar..
nah megjöttem...csak apám ideült..