Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer ki lehet próbálni, aszt majd látod hogy adja?
Mikor a FintaBéla emlékversenyen mentem, volt ott egy debreceni srác egy 06-os zx10-el, pár kanyarban úgy lerakta, h az oldalidom leért . És egyszer sem dobta el a vasat. Ennyit rólla ,h kispályán nem lehet szpiddel élvezni a menést.
Viszont nekem jobban adja motyóval verni rajta
Nemkérdezem mit dolgozol mert már mondtad egyszer de itt nálunk is Debreceni vállalkozoó csinálta a tetőt unokatesómnak valami CsalÁcs vagy mi volt a nevük, tiszta jófejek voltak

Szerinted a pócsi pálya ( ha esetleg spormotorom lesz) menyire gáz speed-el? kakucson azért szoktam látni, meg akkor is volt speed pócson amikor együtt voltunk

(ésezelelishúztam süppedni csá)
Voltam régebben a zsiwin meg a szkájpon is , de letörölt a jóasszony , mer' kiszámitotta ,h túl sok a nőismerős.
Nemigen fordulok elő felétek, am télleg szigeteltünk meg festettünk telkibányán egy üdülőt, de talán 2x félnapot voltam ott, abból egyszer a millével.
Pont kifogtam egy esős napot és menekültem, nem jutott idő bemenni hozzád, majd csak hazaúton ugrottunk be apraszakihoz a csehójába.
Csak egy baja van........nem itt mellettem az ablakon néz ki.
Cakát!
amikor mentünk kakucsolni gogo2re akkor msnen egyeztettünk mert vele mentem
amugy meg jóez a sportmotor fórum megfordulok én mindenhol, de a feléhez közöm sincs mint pl ide írni ?!

zsiwiw
rajvip
hát nem vesztettél semmit hogy nem vagy fent
sokemberrel lespanoltunk itt , jóembereket megismertem

tényleg E mostanában nem jársz errefelé , multkor valamit melóztak erre embereid..?
Dobri vécser továrisi!
Nekem se emesenem se szkájpom, iwiwen se vagyok
kb öt éve nyomom itt a sportmotoron. Megfordult már itt azalatt annyi ember. Sztem sokaknak herótjuk lesz ettől a cseteléstől egy idő után.
Mind1, én kitartóan fárasztom itt a tagokat évről évre ,
czakát mindenkinek!
Jó 8!
Ma vótam állásinterjún de kinnt van a faszba..Határ úton lenne egy sportruházati eladó meló..Me lenne egy a hajdúságiban is mint biztonsági őr..Csak oda is kocsi kellene amivel kijárok..
Gondolom érzed már a hiányát a melónak..Unalmas volt otthol..Vagy nem?
jajaj msn en szoktam látni. de régen beszéltünk. a munka meg a munka , lukit mekkérdem majd mivanvelük.

amugy meg kiváncsivagyok mán smLaca lc4 -e hogynézhet ki most, az is mindig valamit mókolt rajta. tiszta gicsparádé
Na jó icccakát mindenkinek!
Igy van, de attól még maradhatott volna
slash már EXC re váltott azt tudom. amugy meg ja eltüntek
hét igen ezek a cigányok. Kint kisebbség bent többség!
Na mi van már veled?
Van még mit enni vagy már csak
a szaloncukor megy kettesével?
Állás?Vagy pihi még mindig?
Én holnap kezdem 7 hónap után.
Kérdeztem ,de nem vágja őket.
Am Slash meg smlaca is eltüntek , mint az aranyóra innen az sm topikból. Tán nem rájukomlott a kazamata v mi a roszbaj, amit még Dobópistájék vájtak ott a várfal alá
Azt hittem valami haverod...
Cakát
Viszont!
Mé nincs egy szaros nagyítód?
Há nem látod, hogy egy operátor?
Mér azt hitted, hogy a faterom?
Ja hát akkór az nem lesz drága!De ha neked az tetszik akkó jó nekem tetszik ezzel a narany szinnel a flnik isteniek!
cakáát
Ezt láttam az m1-en fasza..