Egyszer ki lehet próbálni, aszt majd látod hogy adja?
Mikor a FintaBéla emlékversenyen mentem, volt ott egy debreceni srác egy 06-os zx10-el, pár kanyarban úgy lerakta, h az oldalidom leért . És egyszer sem dobta el a vasat. Ennyit rólla ,h kispályán nem lehet szpiddel élvezni a menést.
Viszont nekem jobban adja motyóval verni rajta
Nemkérdezem mit dolgozol mert már mondtad egyszer de itt nálunk is Debreceni vállalkozoó csinálta a tetőt unokatesómnak valami CsalÁcs vagy mi volt a nevük, tiszta jófejek voltak
Szerinted a pócsi pálya ( ha esetleg spormotorom lesz) menyire gáz speed-el? kakucson azért szoktam látni, meg akkor is volt speed pócson amikor együtt voltunk
Voltam régebben a zsiwin meg a szkájpon is , de letörölt a jóasszony , mer' kiszámitotta ,h túl sok a nőismerős.
Nemigen fordulok elő felétek, am télleg szigeteltünk meg festettünk telkibányán egy üdülőt, de talán 2x félnapot voltam ott, abból egyszer a millével.
Pont kifogtam egy esős napot és menekültem, nem jutott idő bemenni hozzád, majd csak hazaúton ugrottunk be apraszakihoz a csehójába.
amikor mentünk kakucsolni gogo2re akkor msnen egyeztettünk mert vele mentem
amugy meg jóez a sportmotor fórum megfordulok én mindenhol, de a feléhez közöm sincs mint pl ide írni ?!
zsiwiw
rajvip
hát nem vesztettél semmit hogy nem vagy fent
sokemberrel lespanoltunk itt , jóembereket megismertem
tényleg E mostanában nem jársz errefelé , multkor valamit melóztak erre embereid..?
Nekem se emesenem se szkájpom, iwiwen se vagyok
kb öt éve nyomom itt a sportmotoron. Megfordult már itt azalatt annyi ember. Sztem sokaknak herótjuk lesz ettől a cseteléstől egy idő után.
Mind1, én kitartóan fárasztom itt a tagokat évről évre ,
Ma vótam állásinterjún de kinnt van a faszba..Határ úton lenne egy sportruházati eladó meló..Me lenne egy a hajdúságiban is mint biztonsági őr..Csak oda is kocsi kellene amivel kijárok..
Gondolom érzed már a hiányát a melónak..Unalmas volt otthol..Vagy nem?
Kérdeztem ,de nem vágja őket.
Am Slash meg smlaca is eltüntek , mint az aranyóra innen az sm topikból. Tán nem rájukomlott a kazamata v mi a roszbaj, amit még Dobópistájék vájtak ott a várfal alá
Mikor a FintaBéla emlékversenyen mentem, volt ott egy debreceni srác egy 06-os zx10-el, pár kanyarban úgy lerakta, h az oldalidom leért . És egyszer sem dobta el a vasat. Ennyit rólla ,h kispályán nem lehet szpiddel élvezni a menést.
Viszont nekem jobban adja motyóval verni rajta