Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az bukta...és a kpm-nél nem lehetne megérdeklődni, hogy melyik tipust lehet?
szerintem le lehet vizsgáztatni, de nem érné meg, cakkon pakk 500e-körül állna úgy meg az ára... annyit meg nem ér
A merkantil oldalán van gas gas Ec 300 385-ért.
gázosan hangzik!
A történet gyenge pontja a kpm, mert nem minden tipus helyezhető forgalomba.Ráadásul már nincs vámkezelés előtti előzetes kpm vizsga úgyhogy először vámkezeled és csak utána kpm ami azt jelenti , hogy a vámot áfát bukod ha nem lehet forgalomba helyezni.
csoki
csákány
Csecs
hali
Mivel Svájc nem EU tagállam, ebben az esetben csak akkor papírozható, ha bizonyos évtől nem öregebb a motor. Most pontosan nem jut eszembe hány éves lehet maximum, talán 6, 8 vagy 10 év........nem jut eszembe.
legjobbak!nekem is tetszenek!há kérdezd meg vámpapirok meg ilyenek kellenek!
mert ezzel szemezgetek csak ugye svájci papíros...http://kepesmotor.hu/husqvarna...
ha minden papírja meg van minden bizonnyal!
Le,svájcban.. A külföldről behozott motor topikban érdeklődj mert nem egyszerű a dolog.
ha egy motor svájci papíros akkor le lehet vizsgáztatni?
csináltam tegnap este unalmamba egy speed váázat egy ilyen alumínium lyukacsos lemezkékból ami itt volt a szekrényem tetején..
most cserélek kereket.. de aho képest h sufni mé tetszik..mán csak blokk kéne meg idomok oszt fasza kis makett
Csumi!
Na leficcenek a garázsba + olajozni a kis rozál levegőszűrőjét hátha megyünk a hétvégén valamerre akivel már nem . . .
Nem olcsó az biztos..
Az a baj, ha lazán vagányba akarsz leszállni az fáj neked is és a motornak is.
Ne legyé mán kispolgári..
Nyáron hasonlóan brutálisan akartam leszállni a kawáról, de inkább maradok az egyszerű, unalmas, hétköznapi módszernél. Előbb megállok és csak aztán szállok le.
Természet filmet abból is az oroszlán párzási szokásait!
. . . .
Nem korbácsos,bántós filmeket kell nézni..hanem érzéki,erotikus művészeti alkotásokat..