Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről eszembe jutott egy vicc.

Elmegy a buzi az orvoshoz, hogy valami nagyon szúrja a segge lyukát.
Mondja neki a doki, hogy dőljön be, hogy tüzetesen megtudja vizsgálni a fájdalmas testrészt. Egyszer csak megdöbbenve kiált az orvos.
-De uram az ön seggéből egy szál rózsa áll ki!
-Tudom szivi neked hoztam.
Jó mer nem rossz
Jó ügyes dákód van.
Borotváljon a f*szom..
nah léptem dokihoz..sziasztok..
Borotválni akarsz E te keveredős hős?
oksa
jó volt az a beszólás, csak lehet több féle hangsúllyal olvasni.... hát én nem vicces hangsúllyal olvastam
nem hari lapozzunk
Milyen penán?A tieden? Amúgy is megakarsz dolgoztatni..
wííí jövő héten úgy néz ki jönnek a DT-ért...160-ba viszik el..csak még nem tom mi legyen helyette...
nah szép jó "reggelt"
miújság van?
ja és Amika bocsika a tegnapi durva beszólásomért szarul fogalmaztam nem így szándékoztam..szal szarul jött ki...elszaladt velem az a bizonyos lovacska..szal bocsánat..
ez a lényeg az egészben. mindenkinek gyorsan megadták ellenőrzés nélkül és utólag meg mindenkin húzzák be a cuccost 2010-re nem is kértük meg.... összeszámoltam össz.: 11e Ft-ot adtak... hát kenjék a hajukra... engem utánna ne büntessenek meg 50e Ft-tól 500e Ft-ig terjedően

elgondolkodtató és felháborító egyben az egész
azóta átkőtöztem papiron is semmi változást nem érzek
émmeg nem jelentkeztem át a kecóba (igaz minden számla meg minden az én nevemen van, meg a szüleimnél meg sem igényeltük a támogatást ahová be voltam jelentkezve) ezért bukó
de ezzel nem is volna gond, engem az idegesit, hogy miért nem akkor vizsgálták ki amikor megigényeltük hogy jogosult vagyok -e , kell e valami hiányt pótolni stb stb
ööö... gond az nem volt... 2008ban és 2009ben is beadtuk a támogatást
aztán 2009,12 hó elején jött a levél hogy megvizsgálja hogy jogosan vettük e igénybe, postafordultával küldtem a bérpapírokat meg újból az adatlapot kitöltve
most meg jött a levél hogy jogosan vettük igénybe

pedig nem
illetve várja a nyavaja
Sziasztok!
én irtam már kérelmet, amit el is utasitottak azzal a lendülettel, ugyhogy én az összeget várom amit pengetni kell

ha megszabad kérdezni, nektek mi volt a "gond"?
kis muzsika
Tudni éppen tudnék, de ugyanolyan lenne mint amit már feltöltöttem. Így aztán inkább nem csinálok. Következő vidi akkor lesz mikor már használatban lesz a gép és megtanulok kerekezni vele.
tudsz videót csinázni ?
várjál... kezdjük előről

hello alvósember
Örülhetnek a szomszédok, ma beindítom a kawát.
Alvósnak alvós, de hogy baba?!