É meg megyek vmi hasznot hajtani , pedig semmihez sincs kedvem, de ha hivna valaki egy kis sárbadagyonyázós- fetrengős motorozásra még rábeszélhető vagyok
Pedig a szájbatekert víz egyre csak jön lefele
Két buzi beszélget,hogy mi szeretne lenni:
Mondja az egyik:-Én virág szeretnék lenni és akkor jönnének a méhek és megporoznának a porzójukkal..Júúúúj de izgi lenne.
Mire a másik:
-Én mentőautó szeretnék lenni.
-Mentőautó?Hogyhogy?
-Hátúl kinyitnak egészen,betesznek egy férfit.Fennt meg megy a sziréna,hogy víjjjjjjjjj víjjjjjj
Találtam megint egy kihagyhatatlan melót..Adminisztrátori munka ahová megváltozott munkaképességüeket vesznek fel..
Ha bemennék egy muszájdzsekibe akkor elhinnék,hogy megváltozott munkaképességű vagyok.. Vagy bemennék egy tangával a fejemen..Jó napot kívánok!Itt keresnek megváltozott munkaképességű embert?
Pedig a szájbatekert víz egyre csak jön lefele
témázzunk valamiről
Két buzi beszélget,hogy mi szeretne lenni:
Mondja az egyik:-Én virág szeretnék lenni és akkor jönnének a méhek és megporoznának a porzójukkal..Júúúúj de izgi lenne.
Mire a másik:
-Én mentőautó szeretnék lenni.
-Mentőautó?Hogyhogy?
-Hátúl kinyitnak egészen,betesznek egy férfit.Fennt meg megy a sziréna,hogy víjjjjjjjjj víjjjjjj
Ha bemennék egy muszájdzsekibe akkor elhinnék,hogy megváltozott munkaképességű vagyok.. Vagy bemennék egy tangával a fejemen..Jó napot kívánok!Itt keresnek megváltozott munkaképességű embert?