Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ó
Együt érzek sokszor gondolkozom én is a csomak hsználatán me akkóra a víz a mi útcánkban!
Szerinted a mién aszfaltos? Dehogy. Ezen a képen látható, hogy tavaj tavasszal milyen volt. Most jelenleg még rosszabb.
a mi utcánkban aszfalt sincs ahol meg van ott meg jobblenne nem is lenne
Szerintem lopjál egyett!
Látnád előttünk az utat. Már olyan kátyus, hogy pár helyen az autó alja lekoccan.
itt is ez va!
Szerintem érdemes külföldről behozni de nem harmadik országosat csak eu-t, bár ahogy most le vannak esve az árak itthon...
falura csak az a jó he, voltál már mi felénk? akkora kátyuk vannak az utakon hogy belefialna a koca
Gondolom motorozni szeretne, nem állandóan bütykölni, meg szerelőhöz hurcolászni.
És csak supermoto meg enduró jöhet szóba?
szerintem felejtsd el a külföldről behozottakat és amin nicsn rendszám, vegyél rx 125öt sm kerékkel, vagy vedd meg enduróba és veszel hozzá olcsóért sm kereket, mitoé jó bele!
A regadód 29925 ft. vám 8 az áfa 25 % és a vám az áfa alapja is , a vizsgáztatás kb 40000 az okmányiroda kb 20000.
No mög is gyüttem
Mi sogorommal saját magunk polirozzuk a motor!Az övét tavaj poliroztuk fel a vázat és csilli villi!
megnéztem...áhh kevés rá az A1 pedig jó lenne..
akkor kiesett sajnos..pedig ez tetszett.
attól függ hogy kinél vizsgázott meg h. hogy ment az eredetiség vizsga, meg elég sok mindentől függ még szerintem, nem egyszerű.. meg itt is a lehúzás megy csak...
nézd meg azt a gas-t.magyar rendszámos,2007-es..Arra viszont az a1-es jogsi viszont kevés szerintem..
zx6r topicban tavaly tavasszal papíroztatta a '99-es zx6r-jét és az volt cakkpakk 130E. Nem hinném hogy egy 125-ös több lenne.
egyik ismerősömnek aprilia mx 125öt vizsgáztattak 2004es, 200ezerbe került neki, meg 750ért vette a gépet kecskemétről.... ez is külföldről behozott volt természetesen...
benne lenne 170-be a papíroztatás meg a vám ah esetleg kell?
Szerintem ez már öreg ahhoz hogy lelehessen.