Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ghost rider fílingü lesz tiszta fekete
Biztos volt egy üres hely a garázsban, de másik kocsi
már nem fért volna be.
Van ilyen...
látott helyi vagányokat akik fejelgetik a betont (luki) meg egykerekeznek a zsir kátéemekkel ( slash) aztán be akart vágódni
hát megbüntet ha csúnyán bánsz vele, én még nem estem vele nagyot... csak homokon eldőlés....
Háááá basszki alig lehet látni.. Kijeza románcigány amúgy..?
Jah egri, de nem ismer az egy motorost se. Nemtudom honnan jött az öklet neki, h majd ő bemotorosodik?
Hát azt gondoltam de ezt mire érted?
Hát nekem nem is vót semmi bajom vele. A motornak annál inkább velem, mer' gyakran fődhözvert
Persze... ,hogy visszaéjjjjél vele mi?
nem fúl fekete lesz
egri? csak nem a Luki? smr mellé bevásárlómotor.

nadehát akkor legalább jüó kezekbe került
baszki, az aztán még megkímélt, enyimbe 28ezer van nyár óta én mentem vele 5e-et
Zolikám kisebb képet nem tudtál volna linkelni?..Mondjuk egy 4*4-es igazolványképet..
Elpasszoltam egy egri fickónak, akinek jogsija sincs, nemis igen ment még vele egy kilómétert se.
Múltkor felhívott, h mit kell karbantartani rajta?
Kérdem mennyi van már benne? - mondja 5500km ( 5400körül volt benne , mikor elvitte) , akkor mondom semmit , mer' elrontod, majd tavasszal a z olajat cseréld le, mer' télen belefagy!
. .
te Zoli, mi lett a DRZddel azzal a frankó kanyar kipufogójú arrow dobos csodával?
Nesze itt egy operátor!
Akkor ilyen leszel te is?
Vigyázz kell bajusz úgy látom!
GYiki nagy bolondja a HD-nak..Gondoltam majd rárabol..
Gondoltam
Apám igy rángatni egy motort!
Jah, elsődleges szelekció. Ha nem érted mi az, nem dógozhacc ott
Tényleg?
lehet pont azért van angolul a hirdetés h. csak az jelentkezzen aki tud is angolul
jaja