hogy neked mindig jár az a nagy szád...örülök hogy enm mentem..legalább ebbe a jó időbe elkezdtem a motort...most ha meek tankira akk még most se lenne szétszedve....majd látom vidin és ha jó lesz a moci akkor majd GOOO tanki...
Bazz megint volt egy okostojás érdeklődő a motorra..Oda van írva,hogy csere érdekel..Erre megkérdezi,hogy érdekel E csere..
Oda van írva,hogy 1000ccm-es kategória,erre megkérdezi,hogy hornet 600-ra nem e cserélném el..
Há persze!szerintem a legelső ugratásnál leszakadna a hasa a motornak érkezésnél a villám tuti szimeringes lenne +el is nyalnék a gecibe! majd aszfalton veretünk az othonosabb!
áá, holnap meg kell tanulni, hétfőn vizsga.. majd 7kor elkezdem vágni a snitteket oszt összedobom... 10 perc alatt kész... másfél órát birj már ki
amúgy meg mé nem jöttél be, és akkor láttad volna élőbe
hát a tóba a végén majdnem becsúsztam bazze mentem gyiki után többet nem megyek arrafele inkább ha fel van ázva meg volt 1-2 szép majdnem esés, de nem estem
mit akarsz rajta ápolni? a csukló pontokat? ha van zsírzó szem nyomsz zsírt ha nincs nem nagyon tudod mivel... esetleg szilikonsprayvel nyomsz rá kicsit hátha bele is megy vmennyi
bicili bowdenből kuplungbowden? akk te is szerelté..:D
monnyuk n szeritnem többet most a DT egy váz meg a blokk..., motorolaj, váltóolaj, villaolaj, légszűrő olaj, gázbowden, markolatok, új légszűrő szivacs,aksi szimering a telóba...
ja am hallod a központi telót mivel ápolják?
kiszámoltam..olyan 35-40 ezer forint körül elsz ez mind...
baszdki, én is szereléssel kezdtem a mai napot... inditanám a traktort erre elszakadt a kuplungom... nah irány a vasas, vettem bicikli bowdent 75 ft megcsináltam indulok el, megyek 3 km-rt erre vmi fura az első gumival, hát nem leugrott a felnirőL? irány vissza a benzinkút felfujtam 2 bar-ra oszt jöttem be, de lehet defektes, bár nem engedte el a levegőt hazaáig... lehet csak egyszerüen puha volt...
biztos jó volt...én meg itthon voltam..mondjuk hasznosan töltöttem az időt..és rájöttem h csomót kell költeni a DT-re...de most legalább minden hiba ki lesz javítva...alig várom a jövőhetet....
Cseréljük el a falcora !
Oda van írva,hogy 1000ccm-es kategória,erre megkérdezi,hogy hornet 600-ra nem e cserélném el..
amúgy meg mé nem jöttél be, és akkor láttad volna élőbe
Repűl a repűl a repűl a déerzé
Zsírság vót a mai nap is.
monnyuk n szeritnem többet most a DT egy váz meg a blokk..., motorolaj, váltóolaj, villaolaj, légszűrő olaj, gázbowden, markolatok, új légszűrő szivacs,aksi szimering a telóba...
ja am hallod a központi telót mivel ápolják?
kiszámoltam..olyan 35-40 ezer forint körül elsz ez mind...