jah, nekem is panaszkodnak haverok, nekik nem sm van és nekik is a csuklójuk fáj, nah nekem az nem fáj, olyan faja kis kormányom van, ki is van emelve viszont a seggem 150km után úgy elzsibbad hogy csak na.... dehát én választottam sm-et, de nem bántam meg, ez bárhol elmegy megkérdezheted a pitbikos bandát is, még tankin az endurókörön is verem, nem sajnálom én
mátra, bükk meg hasonló távokat én is vállalok, majd jó lenne összehozni vmi fórumos gurulást meg persze jönnek még páran haverok! nagyon messzebb én nem igen megyek mert szétmegy a segggem
nah hali...télleg eléggé elragadtattam magam..nem úgy sült el ahogy akartam...viszont ti meg nem tudjátok hogy miből kifolyólag írtam...az a lényeg, hogy tegnap beszélgettünk a négerekről és mondtam Amikának, hogy hívok neki egy négert és mondta hogy neki egy jó magyar kell..Szkráccs meg kérdezte Amit, hogy mert tán a háziúr nem magyar? és Ami írta rá, hogy de-de magyar...szal értitek..semmi rossz szándék nem volt benne...csak szarul fogalmaztam és hülyén sült el...Gyikarc a tiszteletről meg annyit, hogy szerintem eddig nem volt probléma...néha előfordul, hogy az ember elragadtatja magát és elbassza a dolgokat ezért elnézést kérek..semmilyen olyan dolog nincsen benne mint amire te gondolsz motorskiller...
Mizu?Látom volt nagy észosztás..