Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mondtam neki, hogy meg hogy
Nekem 8 biztos összehozunk valamit mi úgy is ha megyünk felírjuk ide oszt aki akar gyün mint tavaly .
Most egy darabig nem az biztos és még a tavasz is kérdéses..Kötelező szarvíz,műszakiztatás,teljesítményadó..60-ból nem állok meg vele..
Hát ja azt is figyelemben kell tartani hosszabb turáknál praktikus elhiszem!
Szevasz E
Fighter lesz belőle.
Köszi hát ez ilyen bizony nagyon jó gumi volt de már CS igazad van sokkal szebb a konzol illetve a plexi nélkül de nekem így praktikusabb mivel szinte mindig 2 személlyel megyek és nem kis csomaggal
A mátrába,bükkbe én idén akarok menni majd nyár közepén!Nem hogy szerveznénk majd egy közös utat a többiekkel!
Eszemfaszom megáll kikapott a reál,kikapott a reál ki a totókirály..
Is is minden a függ,hogy mennyit megyünk voltam vele Slovákba Lomnic környékén, Erdélybe,Velem és az Osztrák határ környéke meg ugye itthon Zemplén,Bükk,Mátra,stb
énse tennék rá semmit
Szép !A gumák is jók rajta legalább is ami a képen van, mondjuk én a csomagtartót levenném mert az a faridom ugy szép ahogy van és csak rontaj a képét a csomagtartó.Láttom van rajta plexi is szélvédelemben az mondjuk nem sokat nyújt de biztos jobb egy fokkal min anélkül!
hát igen, meg lehet azt szépen is fogalmazni, meghát az volt a baj főleg h. nem az h. szépen bekapcsolódik a témába hanem egyből kapjabe...
Úgy is teszi.... zene füleimnek.... és másoknak is...
közepes távokat szoktatok menni? pl debrecen kékestetŐ? meg hasonló távok?
Nem is kell itt szépen beszélni de vannak határok ja és ámiről már sokat téptük a szánk a tisztelet
szépen muzsikálhat az a rövid dob rajta szép szép
Ő az
Azok szépek nekem zőldben adja meg narancsban!
csak vicces akar lenni a kiskorú, de nem úgy sült el.... énse beszéltem szépen de legalább abból lejött h. csak hülyülök
2004 es Z 750 volt de már leszedtem, köszi...
Neked milyen kawád van?Nincs sok képed!De a dob az király rajta!
Há ja furi!
Szerintem igazad van!