Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés átjött mostmár érteeeem én se értem te tök mindegy szerintem elég gáz ilyet írni,mondani egy csajnak de biztos csak én vagyok maradi... mert másnak nem baszta a szemét legalábbis rajtad kívül...
Erre hogy"bekaphatod a háziurad rossz magyar" ez mit jelentsen?
Nem vagyunk egy hullámhosszon de mit is kérdezeeel mert nem vágom... esküszöm válaszolok ha tudom mire kell
Nem tom azé kérdem? ? ? ? ?
mit
Nem tom de rosszat jelent!Én még ezt soha senkitől nem hallottam!
Ezzel aa jelzővel azt akarta mondani?Vagy mit jelent van egy tippem!
Kapjál már a víztoronyhoz szép öcsém...... hogy lehet ilyet írni egy nőnek... nem a haverod, de libát se őriztetek együtt... ne is beszéljünk a nem illetve a korbeli különbségről... nem akarlak megbántani csk gondolkozz el egy kicsit
Hát ja a hegesztésnél gyenge vigyázni kell!Amugy neked a kawádat csináltátojk ugye?!Idomos most?Vagy streetfighter or naked moci lesz?
Bár a srác azt mondta, hogy úgy bánjak vele mint a hímes tojással. Ennek ellenére akarva akaratlanul is érte erőhatás míg illesztgettem fel, stb. stb......de szerintem jó masszív lett. Semmi baja nem lett.
Hát akkór te jól kifogtad!Sogorom a 600 asát festette egyedivé ővé 55 volt a festés és az naked bike!A hegesztés meg nagyon olcsón csináltattad ha jó minőségű is persze!
Nekem az oldalidomokat 3E-ért hegesztették és szabták át. Ladányba egy fényezést (első sárvédő, tank, faridom, fél oldalidomok, sf. fejidomot) 30E-ért fényeznék le. Ebben a lakk réteg is benne lenne.
Sok sok sok! Haveromék porfestékjkel fújnak felniket az olyan 10-13 ezer forint a teljes festés az idomokra meg 50-70 között meg még tovább sokták de attól függ hogyan cicomázod a mintát!
Ja és figyelembe véve, ha az apriliádról van szó a festék ami rajta van ez elég drága fajta az idomhegesztés sem olcsóság!Szerintem ha jó munkát akarsz persze attól is függ, hogy mennyire tört szerintem Kb 40-50 vagy a felett lesz felett lesz de ez nagyon "Kb" !Egy ismerősnek is Szentpéterszegen csinálták az RS-ét neki ha jól emlékszem 35 volt de ő csak csuszott vele, de jó munkát csináltak!
Ha profi kabinos, gyárival majdnem megegyező minőség akkor nem.
Sziasztok! Szerintetek drága egy teljes motorfestésért 120EFt, kerékkel együtt?
Hát én Szentpéterszegen tudom hogy festenek idomokat meg mindent meg ha jltudom javítanak is tört idomokat is!Amugy én is tudok varni idomokat a robógómat én vartam meg meg a haverom derbijét is!eddig bírja mindkettő és büszke vagyok hogy ilyen jól sikerűlt, de azzé vidd el szakemberhez!
No igen.... egy kicsit vagy nagyon elragadtatta magát a fiatal . akkor hol is a tisztelet....
vagyis Vámospércsen ismerek egy manust...szöcske a beceneve..havernak ő csinálta a robogóját mikor tört az idom...telefonszámot viszont nem tudok mondani mert gajra vágtam a telómat és abba volt.....esetleg ha más nincs megkérdezhetem neked haveromat hogy neki meg van e még..
én sajna nem tudok...de később biztos jön fel Zrider..ő jártas az ilyen dolgokba...
Sziasztok!

A motoromon megsérült a plexi (elrepedt), a fejidom is meg lett nyomva... Forrasztani és festeni kellene. Tudtok valakit ajánlani, aki foglalkozik ennek a javításával (Debrecenben vagy környékén)?
Drága mulatság egyébként?
ez neked mutatós? hánormális?
Mutatós!
Ahhhhaaa