okés átjött mostmár érteeeem én se értem te tök mindegy szerintem elég gáz ilyet írni,mondani egy csajnak de biztos csak én vagyok maradi... mert másnak nem baszta a szemét legalábbis rajtad kívül...
Kapjál már a víztoronyhoz szép öcsém...... hogy lehet ilyet írni egy nőnek... nem a haverod, de libát se őriztetek együtt... ne is beszéljünk a nem illetve a korbeli különbségről... nem akarlak megbántani csk gondolkozz el egy kicsit
Bár a srác azt mondta, hogy úgy bánjak vele mint a hímes tojással. Ennek ellenére akarva akaratlanul is érte erőhatás míg illesztgettem fel, stb. stb......de szerintem jó masszív lett. Semmi baja nem lett.
Hát akkór te jól kifogtad!Sogorom a 600 asát festette egyedivé ővé 55 volt a festés és az naked bike!A hegesztés meg nagyon olcsón csináltattad ha jó minőségű is persze!
Nekem az oldalidomokat 3E-ért hegesztették és szabták át. Ladányba egy fényezést (első sárvédő, tank, faridom, fél oldalidomok, sf. fejidomot) 30E-ért fényeznék le. Ebben a lakk réteg is benne lenne.
Sok sok sok! Haveromék porfestékjkel fújnak felniket az olyan 10-13 ezer forint a teljes festés az idomokra meg 50-70 között meg még tovább sokták de attól függ hogyan cicomázod a mintát!
Ja és figyelembe véve, ha az apriliádról van szó a festék ami rajta van ez elég drága fajta az idomhegesztés sem olcsóság!Szerintem ha jó munkát akarsz persze attól is függ, hogy mennyire tört szerintem Kb 40-50 vagy a felett lesz felett lesz de ez nagyon "Kb" !Egy ismerősnek is Szentpéterszegen csinálták az RS-ét neki ha jól emlékszem 35 volt de ő csak csuszott vele, de jó munkát csináltak!
Hát én Szentpéterszegen tudom hogy festenek idomokat meg mindent meg ha jltudom javítanak is tört idomokat is!Amugy én is tudok varni idomokat a robógómat én vartam meg meg a haverom derbijét is!eddig bírja mindkettő és büszke vagyok hogy ilyen jól sikerűlt, de azzé vidd el szakemberhez!
vagyis Vámospércsen ismerek egy manust...szöcske a beceneve..havernak ő csinálta a robogóját mikor tört az idom...telefonszámot viszont nem tudok mondani mert gajra vágtam a telómat és abba volt.....esetleg ha más nincs megkérdezhetem neked haveromat hogy neki meg van e még..
A motoromon megsérült a plexi (elrepedt), a fejidom is meg lett nyomva... Forrasztani és festeni kellene. Tudtok valakit ajánlani, aki foglalkozik ennek a javításával (Debrecenben vagy környékén)?
Drága mulatság egyébként?
A motoromon megsérült a plexi (elrepedt), a fejidom is meg lett nyomva... Forrasztani és festeni kellene. Tudtok valakit ajánlani, aki foglalkozik ennek a javításával (Debrecenben vagy környékén)?
Drága mulatság egyébként?