Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.pps formátum, tehát nincs powerpointod
Asse tudom melyik a túloldala.
Nem tudom a csatolmányt megnyitni. Valami programom nincs ami kéne. Talán Office pakk.
kicsit elkanyarodtunk....
na mit is szán nekem Naki úr ?
nállam van ismim ha gondolod átcsörrentek...
amúgy igen-igen... eléggé labirintus na én majdnem ott vagyok csak a túloldalt
Nem tudod véletlen, hogy a kardiológián hol a szöszbe kell időpontot kérni kontrolra? Nyáron mikor voltunk, pont gipszben voltam és mondták, hogy majd ott ni, ott elmész arra, aztán amarra, de arra nem gondoltak, hogy mankóval nem volt kedvem körbejárni azt a hodályt. Igaz novemberben kellett volna visszamennem, de teljesen kiment a fejemből, hogy most már ide is járnom kell.
emil ment
Én is furcsálltam, mondom mi ez a nagy ajánlkozás? De azért nem írtam azt, hogy szerintem ezt nem nekem akartad mondani, mert még berágsz, hogy te itt felajánlod nekem a gépet én meg ahelyett hogy örülnék, variálok, hogy kinek szólhatott az üzenet.
én sejtettem, de nagyon meglepődtem

áááááá
na ezt mellé klikkeltem
Amikának szántam, de mivel te esel-bukol, te csak a robeszra ülhetsz rá
akkor maradunk ez 1-s verziónál... mert ugyebár be van ígérve a süti fogyasztás is.
Benne vagyok, úgy sem ültem még akkora vérgépen.
persze az apriliskára gondoltam .
az enyémre is ráülhetsz
Kerestem gugliban képet. Szóval ilyen wr fejidom lesz.
Én is maradok annál a változatnál, hogy felülsz rá. Vagy eljössz Kabára és az állomás melletti placcon mész vele, odaadom. Nem viszek inkább senkit, ha "el kell esni" akkor más ne sérüljön már meg inkább.
a bikepics.com nekem valahogy alapból nem jön be... nem tudom miért
javítás: ahogy gondolod....
akár hiszed akár nem... még nem vitt el senkisenem egy körre úgy egy igazira

na jó még a háziúr 12 évvel ezelőtt a simojával, de rég vót is az

kb. négy éve lett volna egy lehetőség: egy hayabusa hátulját felajánlották meghúzatni a 4-sre de a háziúr nem engedte
Nálam jó.
ahogy gondod a körre vitelt de annyival is megelégszek hogyha behozod megnézem ráülök és mehetsz tovább... nem vagyok nagyigényű
az "ilyen fejidom lesz" nem műkszik
Mármint azt szeretnéd, hogy vigyelek el egy körre? Enyémen ilyen fejidom lesz.
nyúlósszáj
sziasztok
milyen a pislákoló szerkezete? ilyen mint ennek? vagy teljesen más?

amúgy tetszetős a monster desing

ha kész lesz a hátsó ülésre igényt tartok majd pár percre