Nem tudod véletlen, hogy a kardiológián hol a szöszbe kell időpontot kérni kontrolra? Nyáron mikor voltunk, pont gipszben voltam és mondták, hogy majd ott ni, ott elmész arra, aztán amarra, de arra nem gondoltak, hogy mankóval nem volt kedvem körbejárni azt a hodályt. Igaz novemberben kellett volna visszamennem, de teljesen kiment a fejemből, hogy most már ide is járnom kell.
Én is furcsálltam, mondom mi ez a nagy ajánlkozás? De azért nem írtam azt, hogy szerintem ezt nem nekem akartad mondani, mert még berágsz, hogy te itt felajánlod nekem a gépet én meg ahelyett hogy örülnék, variálok, hogy kinek szólhatott az üzenet.
Én is maradok annál a változatnál, hogy felülsz rá. Vagy eljössz Kabára és az állomás melletti placcon mész vele, odaadom. Nem viszek inkább senkit, ha "el kell esni" akkor más ne sérüljön már meg inkább.
ahogy gondod a körre vitelt de annyival is megelégszek hogyha behozod megnézem ráülök és mehetsz tovább... nem vagyok nagyigényű
az "ilyen fejidom lesz" nem műkszik
Nem tudom a csatolmányt megnyitni. Valami programom nincs ami kéne. Talán Office pakk.
na mit is szán nekem Naki úr ?
amúgy igen-igen... eléggé labirintus na én majdnem ott vagyok csak a túloldalt
áááááá
Amikának szántam, de mivel te esel-bukol, te csak a robeszra ülhetsz rá
akár hiszed akár nem... még nem vitt el senkisenem egy körre úgy egy igazira
na jó még a háziúr 12 évvel ezelőtt a simojával, de rég vót is az
kb. négy éve lett volna egy lehetőség: egy hayabusa hátulját felajánlották meghúzatni a 4-sre de a háziúr nem engedte
az "ilyen fejidom lesz" nem műkszik
amúgy tetszetős a monster desing
ha kész lesz a hátsó ülésre igényt tartok majd pár percre