nem is az....csak hogy eddig ez egy normális motoros oldal volt...figyelgették a rendőrök de cska mint minden internetes közösségi oldalt...ha ebből tényleg lesz valami rendőrségi dolog (amit kétlek, de semmi sem kizárt) akkor itt már semmit sem lehet mondani és csinálni mert figyelnek minket...és minden 2. galéria erről szól..mondjuk az adminok is hibásak hogy ezt hagyják..
fú de felbasztam az agyam...ez az oldal már nem is motoros oldal hanem teljesen olyan mint a napiszar...mindenki ezzel az árpis hülyeséggel van és már a politikai hovatartozással van tele az oldal Árpiból kifolyólag...ezzel semmi bajom..beszélgessenek róla az emberek..de a topikokban...ne a galériáknál vitassák már meg..nah meg ez a megalázás....szegény gyereket hogy egalázták..ha ő árpi ha nem akk se érdemel ilyet.... húú...
Mikor ezt az előadást megnézem akkor fölmerül bennem az a kérdés, hogy mitől is lesz majd gazdasági növekedés? Ha van egy kis időtök nézzétek meg mert szerintem roppant érdekes amiket mond. 1.2. 3.4.
nem tudni..attól függ milyen melóm lesz nyáron, mennyit fizetnek..havernak tavaly 70 ezer is megvolt egy hónapba ha nekem is meglesz és 3 hónap a szünet akkor 70x3=210 ezer forint...nah meg most is van 20ezrem meg még addig szülinap meg minden olyan 300 ezrem lesz abból sztem 200-et simán rászánnék vagy talán ha nagyon jót találok akkor kicsit többet is...de szeretnék minél jobbat venni olcsó pénzért..hátha találok majd valami alkalmi dolgot.. pl ez a kettő jönne most per pill szóba: ez meg ez
Jóvan hogy most nem evszek semilyet de nyáron veszek egy fasza bse-t és akkor tuti h jó lesz..ezzel lehetc ska szopnék.mert a blokkja lehet jó a váz...
oksa...gondoltam amúgy hogy gagyi..de gondoltam ha nem oylan sok fát kér érte akkor miért ne...dehát most gondolkozok..kabára elvinni..nem hiszem hogy fizetné a szállítást majd lesz nekem nyáron bse...
A pénz nagy úr. Ha nincs akkor nem válogathatsz, hanem kompromisszumokat kötsz és veszel pl egy ilyet, vagy pedig nem veszel semmit. A döntés a te kezedben van.
Tényleg az olajra épül szinte az egész!
De ha nem lesz benya akkor motorozás se lesz
1. 2. 3. 4.
Remélem május után más fog demokratikus erőnek számítani...