A 900as szte mindenre jó, meg a levesszűrős elejüekből vannak patent állapotuak olcsón.
Az esem viszont hiányozni fog bármit veszel helyette, főleg a jó kis pályázások.
ha időben elmegy a labanc akkor 900as cébéer ha nem akkor kihagyom ezt az évet ( is ) gyűtöm a lóvét oszt egy olyan supermotot ami komolyabb teknika, hogy pontoasan milyet azt még nem makarom elkiabálkni meg nem is igazán tudom. de üzemórásat (vagy nem )
szerintem el van tűnve a modibá mert bekbunkóztam az ő topikjába aztat meg nem szokta tűrni plusz egyéb másra sem reagál.Én egészen hamar megkaptam a miskolc és környéke topicot , mert hát aztat én inditványoztam
Az meg hogy megtartsam e a 620ast az dönti el hogy elviszik e. ócsóért nem adom. ha enyiért viszik akkor meg lesz másik ... más valami.. valami faja
Ne add el ha nem muszály, bár igen kicsi az esély , h most jól túladsz rajta.
Verjük a pitbájkot ahol érjük, hameg meguntuk , a hónunk alatt hazavisszük aszt bevágjuk a malacólba
Szarnak ezek rá, h pitbájk topikot akarnék, pedig már nem is egyedül én kérem.
Lehet, h elő kéne vennem 1et, amit már régen nem használ senki, aszt odagyüjteni a piteseket
nameg azok a fajin pályázások
Az esem viszont hiányozni fog bármit veszel helyette, főleg a jó kis pályázások.
Z. te meg add nekem az egyik berget ésakkor megoldódnak a gondjaim
Megint mi szar idő van h bassza meg...
Az meg hogy megtartsam e a 620ast az dönti el hogy elviszik e. ócsóért nem adom. ha enyiért viszik akkor meg lesz másik ... más valami.. valami faja
Verjük a pitbájkot ahol érjük, hameg meguntuk , a hónunk alatt hazavisszük aszt bevágjuk a malacólba
Szarnak ezek rá, h pitbájk topikot akarnék, pedig már nem is egyedül én kérem.
Lehet, h elő kéne vennem 1et, amit már régen nem használ senki, aszt odagyüjteni a piteseket
gondolom most a pitelést veretitek ezerrel
jól is teszitek
leszmá pitbájktopik?
én miért nem találok ilyeneket sosem? biztos valami hülyeségeket írok be
A polisz is ezt teszi
kell egy üveg bor
olyat tudsz nekem keresni, ami nem lámpás és nem enduros inkább crossos
Lehet válogatni, bár alkudni mindegyiknél kell.