Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen a polisz egyből fogást találna..Rendszám van,irányjelző nincs,rendszámtábla világítás nincs..
650 körül nagyon zsir állapotut lehet venni belőle. de az igaz hogy sm-et nem pótolja semmi.

nameg azok a fajin pályázások
A 900as szte mindenre jó, meg a levesszűrős elejüekből vannak patent állapotuak olcsón.
Az esem viszont hiányozni fog bármit veszel helyette, főleg a jó kis pályázások.
óóóúú hee elfogadnék egy ilyet...hogy meghet ez..450-es hómotor..
nemondd, hogy neked sincs ilyened mert akkor tényleg szar időnk van..

Z. te meg add nekem az egyik berget ésakkor megoldódnak a gondjaim
Jó reggelt!
Megint mi szar idő van h bassza meg...
ha időben elmegy a labanc akkor 900as cébéer ha nem akkor kihagyom ezt az évet ( is ) gyűtöm a lóvét oszt egy olyan supermotot ami komolyabb teknika, hogy pontoasan milyet azt még nem makarom elkiabálkni meg nem is igazán tudom. de üzemórásat (vagy nem )

Jah, majd kialakúl Micceretnél amúgy ?
szerintem el van tűnve a modibá mert bekbunkóztam az ő topikjába aztat meg nem szokta tűrni plusz egyéb másra sem reagál.Én egészen hamar megkaptam a miskolc és környéke topicot , mert hát aztat én inditványoztam

Az meg hogy megtartsam e a 620ast az dönti el hogy elviszik e. ócsóért nem adom. ha enyiért viszik akkor meg lesz másik ... más valami.. valami faja
Ne add el ha nem muszály, bár igen kicsi az esély , h most jól túladsz rajta.
Verjük a pitbájkot ahol érjük, hameg meguntuk , a hónunk alatt hazavisszük aszt bevágjuk a malacólba
Szarnak ezek rá, h pitbájk topikot akarnék, pedig már nem is egyedül én kérem.
Lehet, h elő kéne vennem 1et, amit már régen nem használ senki, aszt odagyüjteni a piteseket
megmeg

gondolom most a pitelést veretitek ezerrel
jól is teszitek

leszmá pitbájktopik?
Megvan még a hathuszasod E?
má nyomtatom is
én miért nem találok ilyeneket sosem? biztos valami hülyeségeket írok be
Majd ha száraz évszak jön és a motót veszem elő , akkor meg annál aktívabb leszek ott
csak azt figyelm hogy élsz e még mert alig lesel be supermotoba
Figyelgetünk, figyelgetünk Itt má mindenki figyel mindenkit?
A polisz is ezt teszi
igyon vizet a ló
kell egy üveg bor
köcce
olyat tudsz nekem keresni, ami nem lámpás és nem enduros inkább crossos
E EE EEE

Lehet válogatni, bár alkudni mindegyiknél kell.
Esetleg meglehetne próbálni ezt lealkudni. Bár azt írja hogy sérült, de kérdés, hogy mennyire.
aki magában iszik az nem ökör, hanem szomjas
Nem éreznéd kevésnek az tuti.
honnen tudod nem is veled ittam mert ökör voltam ígyhát magamba
ilyen ez a pia