Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ah te mondod mester...
sztem hagy a picsaba!
hát ja fasza...de azért jó lenne egy jó fajtát venni..mer azért ez nem egy bse...csak most ezt megláttam és előkapott az a gondolat hogy hamarosan lehetne pitem....de áhh nem tom..
ÓÓ az fasza.
igen jó minőségű fa...mer apámék minden ősszel és télen járnak az erődre fát vágni fel van kuglizva be van itthon rakva és már elég sok felgyűlt...azért gondoltam rá...
De jó minőségű eladható fa, nem ilyen korhadt fityfasz cucc? Mert tüzépük van és árulni fogják a cserefát tuti.
nah majd meglátjuk hogy mi lesz... nekünk van itthon fa dögivel azért gondoltam..
Gondoltam rá amúgy, hogy valami erdőnek a felét kivágom nekik a motorért, de még fűrészem sincs.
Annyit tudok, hogy lifan blokkos és ha jól emléxem 130E-ért vették. Zéé barátja szervizelte le, nemsoká ahogy megvették.
és nem tod mennyiért vették egy milyen fajta?
Ok megkérdezem. Amúgy durva a gép, stuntolni vették, de már nem használják, mert a rövidke tengelytáv miatt nehéz keréken tartani.
nah E és milyen? mennyi fa kő neki érte? kérdezd már meg...
Ez meg haveromé E.
rendbe vagtam a gepet. lemostam, lancot letakaritottam , lekezeltem, megfeszitettem. megcsinaltam a kozepso lancvezetot , 6mm-es borbol vagtam be 1 darabot. meglatjuk meddig birja.
Bulvár média
Érkezett .
Most ment át..Egy kis bulvár..
és a linket lehagytam... szal ez az...
próbáld meg újra mert nem jött
ez nagyon gagyi? mer van itthon tüzifa rendesen...
Ment a mél..
nem...nagyon fasza erőben van..meg nyáron tökéletes..csak most télen mikor hideg van akkor szarakodik...
Nem kompresszió hiányos egy picit nagyon?
nah meg még egy kérdésem lenne..mitől lehet az hogy üresen lemegy a berugókar..nekem nekem hanem havernak a DT-jén mikor hideg van akkor üresen lemegy...azt mondták hogy olaj baja lehet..lecseréltük az olajat és ugyan azt csinálja
nyáron ígyis úgyis..elvileg...