Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a bíztató szavakat... de én nem az a fajta ember vagyok aki csak úgy kibírja hogy nézni kell a másikat ahogy keni neki...ajjlegyenmárpitem...
a jobb lábamon van egy duncs így ami kiáll ezek szerint nagyon bevertem mert eddig is fájt meg lila és kékes zöld volt de most már duncsos is lett :(
aggyá pénz oszt akár most rögtön veszek pitet... mondtam hogy nyáron lesz rá lóvém...addig semmiféleképpen... nem hagyom jóó? szeretem én aztat..sose volt vele még nagy baj hála az égnek...csak én voltam mindig lusta oszt hetekig húztam az 1-2 napos beszerzési és javítási időt...már most több hónapja nem jó...de mostmár elszánom magam és megcsinálom...
Ezt még Mala tervezte a nyír1-i topikból.
jocokah nem cigánykodnál ott mint néző:D szoktak ott lenni olyanok is ,meg am akkor beállnál oda a menekültekhez mert azok meg ott a pálya mellett szoktak hajléktalankodni
neked is kék egy pit. hagyd azt a Dt.szomszedomnak is az van ,állandoan szereli, öregek azok már.
igen igen nagyon jókat mentünk
hiányzik is......:S
uhhh az a duma
há mivel mennyek hee? nem jó a DT buszra meg nincsen píz nah meg kedv se buszozni.. meg mit cigánykodjak ott nézőként? majd valamikor kinézek ha jó lesz a DT még az idén és jó idő lesz...
megint nem voltal a tankin.Tóni
szoval azt is?
dehogy is tv-zek is
Szasztok!
Az új csajozós dumám...Szia! A neven Bekéne Antal de neked csak Bekéne Tóni.... miújság van errefele?
Azt húsvétkor .
akkor má alszol?
Lehet akkor venni szépen lassan valami pitet vagy esetleg rendszámos endurót vagy supermotot.
szivesen. gyere maskor is, igazan jo kis turakat mentunk.
mikor terveztük ezt?:D:D ajjj nekem nagyon bejön ez az egész tanki meg ezek a moccok is :D:D
Nah, Te se kicsibe gondolkozol , a multkor még vmi Erdélyi csapatást tervezgettél. Megjött a kedved a nagyobb dolgokhoz is?
wááááááááááááá az uccsó napi képünk hehe nagyon adja :D:D
, , , , , , , , , ,
Én fel vagyok töltődve nem bírok magammal
nem sok semmi én spec jól elfáradtam
tiszaira jöttek elém szal jaja hamar hazaértem nemisbaj :D:D húúú furcsa most itthon :D és hiányzik a Tanki :D meg tttiiiiii is :D am vmi helyzet?
Háj haza értél még jó hamar...
még nem