Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mielott vennel, es kivalasztottad, kerdezd meg egy hozzaertot, hogy az jofajta -e? mer ha szart veszel, utanna csak kopkodod
de viszont egy pit tényleg nagyon kéne már.. anyámat megpróbáltam rábezsélni hogy vegyünk meg egyet mutogattam neki képeket tetszik neki cska volt egy kikötése...minek nekem 2 motor?adjam el a DT-t és akkor vesznek...áhh mondom inkább kivárom a nyarat és akk meglesz mindkettő..
helyes!
Akkor maradok a piteknél..
Mondom ,tapasztalatom nincs vele, de bárhol ez még szóbajött, ott nemnagyon dícsérték.
Ezekhez a fekvőhengeresekhez kapni mindenféle tuningcuccokat, meg maga a blokk is elég tartós.
és melyik a jobb az álló vagy a fekvő henger?
Ha jólemléxem, a dirtbájk az egy kicsivel nagyobb a pitbájknál és állóhengeres.
Valóságban még soha nem láttam 1et sem.
Hali nem tudna nekem valaki segiteni 08-as 600rr-hez kellene fejidom ballos első lámpa és oldalidom.
és kb menyibe fáj.
150E-ért max ETZ.
Ami áll ki a lábadból? Húúú hát az enyémből is kiállhatna, ellennék vele.
A jó kis Béla cimbinek egy szebb,boldogabb új év reményében Ossian
mármint 150e forintért...
nem hiszem hogy találni fogsz működőképes ilyen motort...
Sziasztok!
nem tudtok elado 250 2t sportmocit?
olyan kell aminek van papirja és 150eFt környékén van.

köszi ide irjatok
caspian1@citromail.hu, forumon nem vagyok ezért e-mailra irj

köszi
én ahaaaa . .
öcsém milyen nyelven beszéltek ott albánul?:D:D akkor puklis vagy be van dagadva vagy h mondjam még?:D:D vágjátok már?
akartam kérdezni mi a különbség a dirtbike és a pitbike között? azon kívül hogy a pit fekvő a dirt pedig álló hengeres?
mi az a duncs?
pááááá
duncs= az h be van dagadva basssz rohadtul csúnya am. :S
nah megyek bandázódni kicsit a többiekkel késöbb felnézek mi a helyzet. hellóka nektekk
micsooodaaaa.... duncs ezt még nem hallottam ez jóóó....duncsos.... . . . . . .
duncs?
hajrá.