Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szijókáztok! Imu kössszi a bukót nagyon jóó volt legalább nem lihegtem be csak a tied meg karcos volt deh nem téma akkor is jóó volt meg ez a mai is csak kár h az uccsó volt :D deh majd megyünk még Norbi neked is kösssz meg főleg neked Zoliii! jóóó volt nagyon pussssszah nekted
Háj. Mija stájsz? Ílmínyfűrdő ,
Háj
ok.szivesen.
Nem gáz, maradtak még ott a környéken motorosok, majdnem 3órára kerültünk elő.
Köszi a bukót, Norbinál lesz, az ő pitje meg nállam lesz
bocsimá hogy eljottunk . de a gyerkocok kezdtek fazni, no meg enis. a sisakomat elraktatok?
Jó volt ez így is,köszönet érte.Olvastam meddig voltatok,max riszpekt..
Igazán nincs mit, nem volt egy nagy rendezvény , de hirtelen nem tudtam jobbat kitalálni, mert nekem is hamarabb kellett volna agyaskodni, h hol töltöm a szilvesztert.
Kár ,h nem tudtatok tovább maradni, mi még nyomtuk izomból vagy félötig.
Zolibá!
Tegnap elmásnaposkodtam az időt,elfelejtettem megköszönni a meghívást!Köszi szépen!
oksa vigyázunk de hiányzik már
oksa sztem addigra mi is
Aztán csak óvatosan!Vigyázzatok magatokra mert nemsokára itt a nyár
Délkörül a tankin vagyunk.....
. na öltözök és megyek akkor kint....
a kocsit elintézheted addig, még zoli az "enyémből" ki vesz egy láncot bár tök mind1 úgy is behúzom az övét megint csere lesz
Na akkor sajna mi ebből kimaradunk! mi csak szántani tudunk Majd legközelebb
akkor lassan öltözhetek én is és mehetek kereket cserélni a garázsba
Megyünk földet túrni tankira
mi már nem sokára indulunk :D ajjj de jóóóó idő van úgy láom az uccsó napomon jóóóó idő lesz végre, csak megint nemfogok semmit se látni nappal szembe :D neeembaj majdmegfog vmi fa :D mint a multkor
Sziasztok!Merre mentek ma?
remek akkor várunk titeket is
Ja azt nagyjából vágtam mondjuk a sátrazással is viszonylag sokat lehet spórolni
helló, mi is megyünk majd a tankira pár böszörményi sráccal, csak még nemtom pontosan mikor indulunk majd kinnt találkozunk
Háj na ezt mondom én is... szólj ha indultok