Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy gíroszra vhova
Somlói fő kedvencem, aztán a kókusz koceka.
sok finom van, , már a csajokkal megteszteltük majdnem mindet bounty, bolyhos, lajcsi, rigó, fanta, somlói, tiramisu, erdei gyümölcsös, feketeerdő, tátra, puncsszelet, mézes zserbó, kókusz kocka, de személyes kedvencem a sajtos roló
Finom sütiket árulnak ott amúgy? Végigtesztelted már őket, melyik a legfinomabb?
Hétvégén valahol összeülhetnénk iszogatni vagy kajálni. Mindenki aki ide szokott írogatni. Ki az akinek jó lenne a hétvége? Ötletek, hogy hova üljünk be?
nem haragszom, igaz elsétáltam a kardiig... közben megnéztem a büfét elfogyott a süti is E van
Ne hari de nem volt időm menni, befele menet késett ez a *uzivirág vonatom. Gyorsan lezavartam a tornát és már loholtam vissza a vonathoz.
Szkárcsi még nem jött...
remélem nem tévedt el
jó szarul...ülhetek itthon egész héten...minden bajom van már most....
Elég régi, de jó!
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap,
hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan
elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták
valamivel utolsó munkanapján.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot
nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A
harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgász szenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott. Az egyik háznál pedig a gyönyörű, fiatal szőke háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a
hálószobába,
és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután
kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben evett,meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni! -mondta.
- De szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó
munkanapod -válaszolt a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked.

Azt mondta: B***d meg , adj neki egy százast! A reggeli már az én ötletem volt.
így megy ...
és Te hogy vagy fosos ?
Nah szijasztok.... mizu? hogy megy a meló Reninéni? egész héten itthon kell punnyadnom...
Nekem mostanában nem akar ez a nyár dolog bejönni. Értelmes nyaram utoljára 2006-ban volt. A tavalyi, meghát nem kell részleteznem, a legszörnyűbb mind közül. Phiiiijjjj
hej de jó is volt régen inkognítóban élni.......
a régi nyár: flashek, telefonok, boltok, konzíliumok, padok, alagsorok, liftek, ágyak, zuhanyzók, erdők, őzikék, buszok, ááá
amúgy is ...............
tudom, nem láttam az arcodat
néni a izéd na
Jól van Reninéni ha befejeztem a gyooogggy tornát akkor kérek időpontot a kardin aztán megkereslek.
miért? ugy látszott , hogy meglepődtem?
amúgy meg eladó holmik