Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mi dorbézoltunk majdnem reggelig, majd aludtunk, asztán elvándoroltunk egy másik cimbihez is , most meg hazaett a fene
de holnap pótoljuk
jóóó kis nem rossz volt . kibaszott velünk ez a kocsog eső .
hogy,hogy most értetek haza .
haj
nem vagyok álmos
Sehogy , aluggyá' má'
reggelt nektek:D húúú ez az este jóóóó volt fáradtság van és ez a hülye eső tegnap óta esik h lesz így tanki?
Keni neki a kocsog eső, ha találnék egy búvárruhát, talán kimennék egy kicsit motrozni egy félórára vagy talán holnap ?
Háj úgy legyen hogy írtad B.U.É.K
Na a van....
Óóóóóó he!
Most jutottunk haza, kopácsolnak a manók a fejembe , nem néz ki olyan faszán ez az uj év
Boldog új másnapot kívánok... Nem vagyok zsér új...BÚÉK mindenkinek
Hali Mindenki!
Most jöttem haza melóból!Feltépek egy sört, és arra gondolok,hogy ez az év nem lessz rosszabb mint a tavaji,csak jobb lehet ! Akivel tavaj eggyütt motoroztam azzal remélem idén még többet tudom húzni a gázt,és lesznek új cimbik is !A trafpaxokat sikeresen elkerüljük ,és sikerül az idén beújjítani egy endúrót !
Szóval mindenkinek Boldog új évet kívánok!
reggelt
kocsog eso!
B.U.É.K. mindenkinek!
ÓÓÓ yes
Jó reggelt. Jót buliztatok?

Hát igen esnie kell, kell a növényeknek a sok víz, sose fejlődnek így ki. Meg hát milyen az, hogy nyáron esne az eső, olyankor ki kell száradnia mindennek, ezért inkább most szakad le az összes víz.
szakad má megint ez a geci eső hogy lesz így tankizás.... . . .
reggelt
B.U.É.K .
Összeállt a banda mint a periódus rendszer. Jó mulatást nektek és Boldog Új Évet.
Én is azt kívánok nektek, jo kis csapat jött össze
nektek is. .