Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem édes éhes....
amúgy Te se láttál engem nem vagyok azért olyan szép, meg olyan édes
tetszik?
. . .
Persze tudom.
tényleg nem
de nem is neked írtam
Dehát még nem is láttál.
nehari de ezt nem tudom kihagyni:

Ha legközelebb látlak, már nem figyelek rád, Nem fordulok utánad, megyek csak tovább. Ha nem vagy, úgysem jó, Itt vagy, úgysem jó. Akkor miért tegyem, Egyszer már illene rendbe hoznom az életem.
Ha legközelebb látnál, Neked se lesz vidám. Ha rosszabb lesz a vártnál, Nem az én hibám. Fordulj csak másfelé, Nézd a házakat, vagy a kék eget, De sose gondolj arra, hogy én szerettelek!
Hogy hol romlott el, nem számít már, Hogy mi volt a baj, nem számít már. De nem mindegy még ma sem, Hogy bírod-e nélkülem, Ha lesz erôd, hogy egyszer ezt megmondd nekem!
Ha legközelebb látlak, már nem figyelek rád, Nem fordulok utánad, megyek csak tovább. Ha nem vagy, úgysem jó, Itt vagy, úgy sem jó Akkor mit tegyek? Majd megpróbálok mindent, hogy elfelejtselek.
amúgy én szentül hittem hogy a mai nem munkanap de mégis és a legrosszabb, hogy még csinálnom is kell valamit
akkor
dolgozok, 1-ig, és én se fogadok meg semmit, mert uccse tudom betartani
Azért nem megyek be, mert jön Debiből haverom. Aztán ha én elmegyek, muteromékkal szerintem nem lenne el. Én se fogadgatok semmit.
ez korrekt
mondtam gyere be, oszt koccintunk, de hát ha nem-nem majd akkor jövőre, mert úgysem teszek semmilyen fogadalmat
Ugyanazt mint a többin. Este 01-02-ig gépezek aztán alszok.
és mit fogsz csinálni a Szilveszteri Napin ?
és? Te is dolizol?
Akkor helyesbítek, hogy érthetőbb legyen: Szilveszter napi.............
abszolút
naposnak nem napos, de neked is