Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de f@xa kis rencámtartót küttél nekem köszi
csak jóvóna már megtanulni este meg lámpafénynél fotózni
sz'sztok......a láncvezetőt lehet másból is csinál(tat)ni, mint gyorsankopó müanyag.....
ok.
Reggeltől ugy 10-11ig melózok, de ebédutánra már le tudok lépni
ja voltunk ott is egyet teaztunk, melegedtunk :D .... am derecskerol mentunk de jozsarol indultunk de en balmazra mentem haza :D:D ahanyan voltunk sztem annyifelol jottunk :D
haj. holnap hogy lessz?
Hát, mig nem találkszunk ,addig is köszönjük, valahogy majd jóváteszem neked
Láttam ezt a bandát ma Szoboszlón meló közben, meg még külön a gs-t sötétedés után Szoboszló és Hegyes között. Lőttem volna én is neki, csak hát a szájbaqrt meló
Buék, ha már nem fórumozol az idén.
Boldog Új Évet neked is.
sziasztok
sztem mar iden nem elszek csak meg ma este....eztuon BOLDOG UJ EVET KIVANOK Nektek :D
http://sportmotor.hu/motoros_k...
quados turákhoz társokat keresek
jóvana, az a lényeg ,hogy tuggyátok használni
annál se többet se kevesebbet ,mint amit itthagytak nálam
oszt akkor pont jóljártál te is
Ok, de naggyábúl mennyit, mert ezek képesek elvinni egy reklámtatyóval
aggyad oda nekik hadd szípígykeggyenek
Heláj! küljél egy esemest, h mennyi kincset kűldjek rá, mert ha a csajok mondják meg, akkor lehet, h kétXannyit kell adjak elvégre kell egy kis mellékes hajfestékre-körömlakkra-csillivillitelefonra
E szomorúúúú de ez van jó gyere valamikor
Csumi E!

Nem tudunk menni mert az asszonynak nem lehet lezárni a kocsiját és nem szivesen hagyná ott sehol.
A héten valamikor bejövök és megoldjuk..Amúgy is beszélni akartam veled E.
amá nekem regen daralja. valamit majd kitalálunk. ojat nem láttam meg a shopban.van itt nekem valami kemeny muanyag, majd csinazok 2-öt belole .
vissza majd akkor viszem ha meg jött az új és kicseéltem
én is közbe most hogy csináztam rájöttem hogy legközelebb kell olyan bakelit a lánc és a hátsó lengőkar közé mert már a lengőkart darálja
Szia köszi . .
sziasztok léptem
jó mulatást estére
visszaraktad a hatsot? mer akko elvihetnenk ferodolozhatni
remelem hamarosan kuldik a cuccost amit rendeltem nektek.